Ελλάδα

Θρήνος για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Μουδιασμένοι» στον Παναθηναϊκό και στην Αγγλία - Πώς βρέθηκε η σορός του

Θρήνος για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Μουδιασμένοι» στον Παναθηναϊκό και στην Αγγλία - Πώς βρέθηκε η σορός του
Τραγωδία στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του ο διεθνής ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ασύλληπτη τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ, ο διεθνής άσος που απέκτησε ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα!

Οι επίσημοι λογαριασμοί της Εθνικής μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν “μαύρο” στην κεντρική τους φωτογραφία, λόγω της σοκαριστικής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

4410532_5f6c5.jpg

Η τραγική είδηση της ξαφνικής απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλον τον ελληνικό αθλητισμό.

Όπως είναι φυσικό, όλοι οι λογαριασμοί της Εθνικής έχουν “μαυρίσει” τις φωτογραφίες των προφίλ τους, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για το ασύλληπτο αυτό γεγονός.

ert38_43121.jpg

Την οδύνη τους εκφράζουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ.

4410536_e6821.jpg

Στην ανάρτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ σημειώνει: «Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

{https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/pfbid02SteAHMzMWKQGMeCpLqb1s4dS6LjpQV4F9BrSxmDxkPN6p7vyjyBVisFzgBCxeAMPl}

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αναφέρει: «Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… ».

{https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/posts/pfbid0nKN3ak8SmJDQbg3EKjcoVrjYrE7ngE2CnN3V5foYuSnp1QAQ25rPHGvzZxZoVU6Wl}

Πώς βρέθηκε η σορός του

Χτες η σύζυγός του τον αναζητούσε για ώρες στο τηλέφωνο και αφού ο Μπάλντοκ δεν απαντούσε, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της πολυτελούς κατοικίας όπου διέμενε και του ζήτησε να πάει να δει τι συμβαίνει. Όταν εκείνος έφτασε, εντόπισε την σορό του ποδοσφαιριστή στον πάτο της πισίνας, ενώ δίπλα βρέθηκε μπουκάλι με αλκοόλ.

Στις 22:29 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο και έφτασε στο σημείο μετά από 9 λεπτά, στις 22:38. Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ στην συνέχεια περίμεναν και την Ασφάλεια, καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, αναλαμβάνει η Σήμανση.

4410530_76510.jpg

Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και περιμένουν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για το συμβάν.

Ιδιωτικότητα ζητά η οικογένειά του

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα, η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ επιβεβαίωσε τον θάνατο του 31χρονου διεθνούς μπακ, ζητώντας από ελληνικά κι αγγλικά Μέσα να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια, είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Συντετριμμένη και η Αγγλία

Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή δεν προκάλεσε σοκ και θλίψη μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αγγλία, την πατρίδα του παίκτη, όπου μάλιστα αγωνίστηκε για τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του. Μάλιστα, τόσο η εθνική ομάδα της Αγγλίας όσο και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, FA, εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του 31χρονου μπακ.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν κοντά σε πολλούς παίκτες μας και εκπροσώπησε την Ελλάδα – τους αντιπάλους μας το βράδυ της Πέμπτης. Σκεφτόμαστε την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ σε σύλλογο και χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση της εθνικής Αγγλίας, ενώ και αυτή της FA βρέθηκε στο ίδιο μήκος κύματος:

4410494_61b86.jpg

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια πάνε στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ στον σύλλογο και την εθνική».

Υπενθυμίζουμε πως την Πέμπτη (10/10, 21:45) η Ελλάδα και η Αγγλία θα έρθουν αντιμέτωπες στο Γουέμπλεϊ για την τρίτη αγωνιστική του Nations League, με τη «γαλανόλευκη» να έχει καταθέσει αίτημα ώστε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, αλλά και να αγωνιστούν οι διεθνείς με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος δεξιού μπακ.

Συλλυπητήρια και από τον ΠΣΑΠΠ

Ο ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) εξέφρασε με ανακοίνωση τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του 31χρονου διεθνούς μπακ.

Αναλυτικά:

«Μακάρι να ήταν ψέμα… Μακάρι….

Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.
Η 9η Οκτωβρίου του 2024 πέρασε πια στην ιστορία ως μία ημέρα θλίψης και πόνου και όλοι μας αισθανόμαστε φτωχότεροι.
Ένα πελώριο γιατί παραμένει αναπάντητο… Τόσο, μα τόσο άδικο…»

{https://www.facebook.com/psapp.gr/posts/pfbid02XWRavJbjsEXXNmephXZfcMKUvzVV34FMisj9ZjVnAC3dCAKGbHuxW4LQZx1W7G99l}