Ελλάδα

Αυτή είναι η πιθανότερη αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ

Αυτή είναι η πιθανότερη αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ Φωτογραφία: intime
Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο θάνατος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου, πιθανολογείται πως είναι φυσικά καθώς στο σπίτι δν βρέθηκαν ίχνη παραβίαση ούτε ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο, βρήκε εμφανή τραύματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον θάνατό του.

Συνεπώς, η πιθανότερη αιτία θανάτου είναι η ανακοπή. Ωστόσο, στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει φως η ιατροδικαστική εξέταση.

Πώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ

Χτες η σύζυγός του τον αναζητούσε για ώρες στο τηλέφωνο και αφού ο Μπάλντοκ δεν απαντούσε, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της πολυτελούς κατοικίας όπου διέμενε και του ζήτησε να πάει να δει τι συμβαίνει. Όταν εκείνος έφτασε, εντόπισε την σορό του ποδοσφαιριστή στον πάτο της πισίνας, ενώ δίπλα βρέθηκε μπουκάλι με αλκοόλ.

Στις 22:29 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο και έφτασε στο σημείο μετά από 9 λεπτά, στις 22:38. Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ στην συνέχεια περίμεναν και την Ασφάλεια, καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, αναλαμβάνει η Σήμανση.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και περιμένουν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για το συμβάν.