Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο: Το σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Κίο που κόστισε τη ζωή 39χρονης

Βίντεο ντοκουμέντο: Το σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Κίο που κόστισε τη ζωή 39χρονης Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο έτρεχε με «160-170 χιλιόμετρα».

Σοκάρουν τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Κίο, το οποίο κόστισε τη ζωή μιας 39χρονης, μητέρας δύο παιδιών.

Ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε πλαγιομετωπικά το όχημα που οδηγούσε η 39χρονη. Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε νεκρή από τα συντρίμμια.

Στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα επέβαιναν δύο νεαροί. Ο οδηγός έκανε παράνομη προσπέραση και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, την ώρα που περνούσε από το σημείο η 39χρονη. Χτύπησε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια στο κράσπεδο.

«Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160-170, πιστεύω κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο και με το πίσω αριστερά μέρος του αυτοκινήτου του, τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα», περιέγραψε στο Live News ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από εκείνο της 39χρονης. Αμέσως μετά, συμπλήρωσε, έσπευσε να δει αν η γυναίκα είχε επιζήσει της σφοδρής σύγκρουσης.