Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της 14χρονης που τραυματίστηκε από σοβά σε στάση λεωφορείου

Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της 14χρονης που τραυματίστηκε από σοβά σε στάση λεωφορείου
Με αιμάτωμα στον εγκέφαλο η 14χρονη που της έπεσε σοβάς στο κεφάλι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χειρουργείο της 14χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στους Αγίους Αναργύρους όταν της έπεσε σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8.

Η 14χρονη χειρουργήθηκε λόγω εγκεφαλικής κάκωσης

Το 14χρονο κορίτσι υπέστη εγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε σε χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί επισκληρίδιο αιμάτωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το χειρουργείο πήγε καλά και η 14χρονη θα παραμείνει στην εντατική προκειμένου να ελέγχεται η πορεία της υγείας της, για τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο.

6351053 a7c2f

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Όλα έγιναν όταν η 14χρονη κοιτούσε το ωράριο για τα λεωφορεία, καθώς μαζί με την μητέρα της περίμεναν την αστική συγκοινωνία ώστε να μεταβούν σε νοσοκομείο προκειμένου η 14χρονη να κάνει μία επανεξέταση στο χέρι της, που είχε χτυπήσει σε αγώνα βόλεϊ.

Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 14χρονη

6351060 b0f36

Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο Παίδων. Η 14χρονη μαθήτρια οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο καθώς κατά τον πρώτο απεικονιστικό έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε αιμάτωμα στον εγκέφαλο της. Έτσι πριν από λίγη ώρα κρίθηκε αναγκαίο η 14χρονη να μπει στο χειρουργείο, για να αντιμετωπιστεί αυτή η κάκωση.