Ελλάδα

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο κέντρο του Βελιγραδίου (pics & vids)

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο κέντρο του Βελιγραδίου (pics & vids)
Το «ερυθρόλευκο» πάρτι στο Βελιγράδι άρχισε, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται για την «απόβασή» στο Μαρακανά, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League.

Η αναμέτρηση αποτελεί το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων, μετά την πολύ καλή εμφάνιση του απέναντι στη Τότεναμ (2-2), καθώς ενδεχόμενη νίκη του θα τον ισχυροποιήσει στην προσπάθεια για πρόκριση στους «32» του Europa League, ενώ θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στην απόπειρα υπέρβασης για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Η σχέση μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα είναι αδελφική, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να ετοιμάζονται για μια μοναδική ατμόσφαιρα στο αποψινό παιχνίδι.

Το πάρτι φαίνεται ότι ξεκίνησε από τo κέντρο της πόλης, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να συγκεντρώνονται εκεί ενόψει της κοινής τους πορείας προς το γήπεδο.

Στο Βελιγράδι βρίσκονται πάνω από 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού, ενώ χθες οι Σέρβοι υποδέχθηκαν τους εκδρομείς με συνθήματα και τραγούδια στον δρόμο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (από το προφίλ του Γιώργου Νοικοκύρη) από τους οπαδούς των δύο ομάδων, σε ένα...«ερυθρόλευκο» φόντο:

osfp1

osfp

osfp3

osfp2

{https://twitter.com/WhistlerDick/status/1179043103795302401?s=20}

{https://twitter.com/V_Obradovic/status/1178676985993859073?s=20}