Ελλάδα

Ραφήνα: Ενώπιον του ανακριτή η 88χρονη που πέρασε με κόκκινο, σκότωσε τον 49χρονο και τραυμάτισε έναν 29χρονο

Ραφήνα: Ενώπιον του ανακριτή η 88χρονη που πέρασε με κόκκινο, σκότωσε τον 49χρονο και τραυμάτισε έναν 29χρονο Φωτογραφία: Eurokinissi
Η υπέργηρη γυναίκα, που βάσει του ΚΟΚ δεν θα έπρεπε να οδηγεί σε τέτοια προχωρημένη ηλικία, συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή. Έως τότε παραμένει κρατούμενη.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης (290Α ΠΚ) ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στην 88χρονη γυναίκα που εχθές παραβίασε ερυθρό σηματοδότη στη Ραφήνα, παρέσυρε και σκότωσε έναν 49χρονο υποπλοίαρχο της Ναυτονομίας και τραυμάτισε σοβαρά έναν 29χρονο ναύτη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σκόρπισε το θάνατο στις 12.00 εχθές το μεσημέρι όταν πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την διασταύρωση της Ραφήνας. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα αυτοκίνητα βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Το ένα από τα δυο αυτοκίνητα, με τα οποία συγκρούστηκε η 88χρονη ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό (Ναυτοδικείο). Νεκρός ανασύρθηκε ένας 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, πατέρας δύο παιδιών, ενώ ο 29χρονος ναύτης νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Γεννηματάς".