Ελλάδα

Ξάνθη: Σπαραγμός στην κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Λεβέντη μας, έφυγες τόσο άδικα»

Ξάνθη: Σπαραγμός στην κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Λεβέντη μας, έφυγες τόσο άδικα»
Ο νεαρός έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις νεαροί τραυματίστηκαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, εξετράπη της πορείας του.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6) στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ν. Μορσίνης η κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο 1o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας.

Ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις νεαροί άνδρες τραυματίστηκαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδα τιμών πρατήριου καυσίμων.

Από την εκτροπή τραυματίστηκε θανάσιμα ο 20χρονος επιβάτης, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν ο οδηγός και ακόμη δύο επιβάτες. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ξάνθης με σταθμούς του ΕΚΑΒ.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. «Έφυγες λεβέντη μας τόσο άδικα και τόσο νωρίς. Άγγελε μας σ’ αγαπάμε και θα πονάμε» έγραψε ο θείος του αδικοχαμένου νέου στο σπαρακτικό «αντίο» του στα social, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Κάτω από την ανάρτησή του, σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα που έγραφαν για τον νεαρό Αλέξανδρο. «Γιατί;;; Κρίμα το παλικάρι», «Κουράγιο σε αυτούς που μένουν πίσω», «Κρίμα νέο παιδί, νέος άνθρωπος. Ο πόνος των οικείων του πολύ μεγάλος. Ας απαλύνει ο Θεός έστω και λίγο τον πόνο αυτών των ανθρώπων», «Κρίμα στον λεβέντη μας», «Τα λόγια είναι φτωχά όταν φεύγει ένα παλικάρι στα 20 του. Πολύ σκληρό. Εύχομαι να σας δίνει ο Θεός δύναμη. Θερμά συλλυπητήρια» και «Λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν, μόνο δύναμη» είναι μερικά από τα σχόλια.