Διεθνή

Βελτιωμένος ο καιρός αύριο Πέμπτη

Βελτιωμένος ο καιρός αύριο Πέμπτη Βελτιωμένος ο καιρός αύριο Πέμπτη
Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη 19 Μαΐου, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην Αττική λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και τοπικά 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια ορεινά κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά θα είναι νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα στα ηπειρωτικά πρόσκαιρων όμβρων κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα είναι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 τοπικά και μετά θα στραφούν σε νότιους με ένταση έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν. Οι
άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα νότια θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.