Διεθνή

Η Airbnb σας προσφέρει δωμάτιο τώρα και στο Σινικό Τείχος! (βίντεο)

Photo: Αρχείο EPA Photo: Αρχείο EPA
Η Airbnb δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες να διανυκτερεύσουν και στο...Σινικό Τείχος της Κίνας.

Τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται, τέσσερις τυχεροί νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τη νύχτα στο Σινικό Τείχος της Κίνας σε ένα σπίτι που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη και θα βρίσκεται κατά μήκος του αρχαίου τμήματος του τείχους. Σημειώνεται ότι το Σινικό Τείχος δεν έχει κατοικηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Αυτή η απίστευτη προσφορά αναμένεται να προωθήσει τον αειφόρο τουρισμό στην Κίνα, προβάλλοντας τις ευρείες προσπάθειες για τη διατήρηση της βαθιάς κληρονομιάς του Τείχους και την αναβίωση του κινεζικού πολιτισμού.

Το Σινικό Τείχος που αποτελεί ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου, χτίστηκε ως σύνορο για την προστασία των κινεζικών κρατών από τις επιδρομές των εχθρών πριν από χιλιάδες χρόνια.

Η φιλοξενία των επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί σε ένα μοναδικό υπνοδωμάτιο με πανοραμική θέα, μέσα σε έναν πύργο αιώνων κατά μήκος του Τείχους.

Κατά τη δύση του ηλίου, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα γκουρμέ δείπνο με πολλά πιάτα, το καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια διαφορετική πτυχή του κινεζικού πολιτισμού. Το δείπνο θα συνοδεύεται από μια παραδοσιακή κινεζική μουσική εμπειρία.