Διεθνή

Ο πρίγκιπας Χάρι... αλλιώς - Η «μετανάστευση», η Μέγκαν, η ραπ και το... Zoom με τη γιαγιά Ελισάβετ (vid)

Ο πρίγκιπας Χάρι... αλλιώς - Η «μετανάστευση», η Μέγκαν, η ραπ και το... Zoom με τη γιαγιά Ελισάβετ (vid)
Ο Δούκας του Σάσεξ Χάρι βρέθηκε καλεσμένος στο «The Late Late Show» όπου μαζί με τον παρουσιαστή, ανέβηκαν σε ένα διώροφο, ανοιχτό λεωφορείο και ήπιαν απογευματινό τσάι, τρώγοντας γλυκά.

Μιλώντας στη δημοφιλή εκπομπή "The Late Late Show" που παρουσιάζει στην αμερικανική τηλεόραση ο Βρετανός κωμικός Τζέιμς Κόρντεν, ο Δούκας του Σάσεξ, Χάρι σε μια διαφορετική συνέντευξη επέμεινε ότι δεν «εγκατέλειψε» τη βασιλική οικογένεια.

Ο Χάρι μάλιστα ράπαρε με το τραγούδι των τίτλων από τη σειρά «The Fresh Prince Of Bel-Air», ενώ ο παρουσιαστής τον ρωτούσε γιατί δεν αγοράζει τη διάσημη βίλα της σειράς.

«Πλήρωσε το εισιτήριό σου και ανέβα», λέει στην αρχή του βίντεο ο Κόρντεν στο Χάρι πριν επιβιναστούν στο τουριστικό λεωφορείο. «Ξέρεις, εμείς οι γαλαζοαίματοι δεν κρατάμε ποτέ μετρητά», απαντά ο Χάρι.

«Έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου απο κει»

Μιλώντας για τη βασιλική οικογένεια, τον βρετανικό τύπο και τις υποχρεώσεις του είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, όπως νομίζω ότι πολλοί είδαν. Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να είναι ο βρετανικός Τύπος. Και κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία. Ήταν σαν... 'αυτό είναι τοξικό'. Επομένως έκανα αυτό που κάθε σύζυγος και πατέρας θα έκανε - έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου από εκεί. Αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε και όσο αφορά εμένα και τις αποφάσεις της δικής μας πλευράς, ποτέ δε θα αποχωρήσω. Πάντα θα συνεισφέρω. Η ζωή μου είναι υπηρεσία προς το κοινό, άρα όπου και αν είμαι στον κόσμο, θα είναι το ίδιο πράγμα».

Μέγκαν η μία και μοναδική

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε στη συνέχεια πώς ήξερε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν «η μία και μοναδική». «Στο δεύτερο ραντεβού άρχισα να σκέφτομαι ότι ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό» απαντά ο πρίγκιπας Χάρι. «Ήταν απλά το γεγονός πως δέσαμε πολύ. Και νιώθαμε και οι δύο πολύ άνετα με την συντροφιά του άλλου».

«Η γνωριμία με μένα ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, υποθέτω, είναι ανάποδη. Όλα τα ραντεβού περιλαμβάνουν δείπνα ή τηλεόραση ή συνομιλίες στο σπίτι. Και τελικά, μόλις γίνεις ζευγάρι, τότε μπορείς να βγεις έξω για δείπνο, στον κινηματογράφο ή οπουδήποτε αλλού. Τα πάντα όμως, με μένα και την Μέγκαν, έγιναν ανάποδα. Έτσι, στην πραγματικότητα, περάσαμε πολύ χρόνο οι δυο μας αντί να πάμε σε σπίτια φίλων ή να βγούμε για δείπνο όπου υπήρχαν άλλοι περισπασμοί. Δεν υπήρχαν περισπασμοί και αυτό ήταν υπέροχο. Ήταν καταπληκτικό. Πήγαμε από το μηδέν στο 60 στους πρώτους δύο μήνες».

Η Ελισάβετ και το... zoom

Ο 36χρονος Πρίγκιπας Χάρι είπε ακόμη ότι συνομιλεί με τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο μέσω Zoom, ότι η βασίλισσα έστειλε στον εγγονό της Άρτσι για τα Χριστούγεννα ένα μηχάνημα που φτιάχνει βάφλες κατόπιν δικής τους επιθυμίας, με τον μικρό να φτιάχνει πλέον κάθε πρωί βάφλες με οργανική ζύμη της μητέρας του Μέγκαν, ότι η πρώτη λέξη του ενάμισι έτους γιου του ήταν το «κροκόδειλος», ότι δεν έχει δει πολύ από το Λος Άντζελες όπου ζει πλέον η οικογένεια λόγω του lockdown και ότι προτιμά τη σειρά του Netflix 'The Crown' από τα ρεπορτάζ των βρετανικών εφημερίδων, διότι «δεν προσποιείται ότι μεταφέρει ειδήσεις» και ότι αναπαριστά με ιστορική ακρίβεια γεγονότα.