Διεθνή

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Μάνη δύο 19χρονοι οι δράστες

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Μάνη δύο 19χρονοι οι δράστες Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Μάνη δύο 19χρονοι οι δράστες
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Μάνη δύο 19χρονοι οι δράστες Δυο νεαροί ηλικίας 19 χρόνων συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων που εξέδωσε ο ανακριτής Καλαμάτας, μετά την ανάκρισή τους από την Ασφάλεια κατά την οποία προέκυψε ότι εμπλέκονται στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτούς από μια σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά. Τελικά, ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία που φέρεται να είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση  απαγορευμένων αναβολικών ουσιών ή ναρκωτικών, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

Οι δυο νεαροί με τους «φουσκωμένους μύες» που συχνάζουν σε γυμναστήρια της περιοχής, είχαν προσαχθεί μετά από μαρτυρίες ατόμων του περιβάλλοντος του Κωνσταντίνου Σγούρου