Διεθνή

Αμερικανίδα βρήκε τον γάτο της μετά από 10 χρόνια και σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα μακριά!

Αμερικανίδα βρήκε τον γάτο της μετά από 10 χρόνια και σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα μακριά! Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Μια Αμερικανίδα βρήκε τον γάτο γάτο της μετά από 10 χρόνια και σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι όπου είχε φύγει!

Ο γάτος μιας Αμερικανίδας επανεμφανίστηκε στη ζωή της δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση και 2000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι όπου είχε φύγει! Μια κτηνιατρική κλινική της Βόρειας Καρολίνας ανακοίνωσε σε μια κάτοικο του Κάνσας ότι βρήκε τον μικρό της σύντροφο, ο οποίος εξαφανίστηκε το 2013.

Ειδικότερα, ο «Μπομπ» ζούσε με τον νέο του ιδιοκτήτη στη Γουιτσιτά του Κάνσας για περίπου τέσσερις μήνες, όταν το έσκασε μια καλοκαιρινή μέρα του 2013. Μια μέρα δεν επέστρεψε στο σπίτι και η Carol Holmes, η γυναίκα που είχε τον γάτο, κίνησε γη και ουρανό για να βρει το κατοικίδιό της, αναρτώντας αφίσες σε όλη την περιοχή. Μάταια όμως.

Όσο περνούσαν οι μήνες και στη συνέχεια τα χρόνια, η Αμερικανίδα είχε καταλήξει να χάνει την ελπίδα ότι θα έβλεπε μια μέρα ξανά τον μικρό της σύντροφο, στον οποίο είχε δώσει το ίδιο μικρό όνομα με τον εκλιπόντα πατέρα της.

Η Κάρολ σκεφτόταν αυτό το αγαπημένο της πρόσωπο, καθώς και τον τετράποδο συνονόματό της, όταν έλεγξε απερίσκεπτα τα email της. Αυτό που βρήκε στα εισερχόμενά της την άφησε άφωνη: μια κτηνιατρική κλινική της Βόρειας Καρολίνας της είπε ότι είχε βρει τη γάτα της.

«Ανυπομονώ να το φέρω σπίτι!»

"Ήταν σουρεαλιστικό. Έμεινα άναυδη. Είναι πολύ σπάνιο να βρεις μια γάτα που αγνοείται για σχεδόν δέκα χρόνια», είπε Carol στο KWCH. Το προσωπικό της κλινικής κατάφερε να την εντοπίσει με το τσιπ του «Μπομπ».

«Ανυπομονώ να τη φέρω σπίτι! Είναι ένα μήνυμα που μου στέλνει ο ουρανός», λέει η Κάρολ, η οποία το βλέπει ως σημάδι από τον πατέρα της. Η Αμερικανίδα βρίσκεται στη διαδικασία συνεννόησης με μια εθελοντική οργάνωση για τον επαναπατρισμό του «Μπομπ», ο οποίος απέχει σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Ξεκίνησε έναν έρανο στο διαδίκτυο για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει αυτό το ακριβό ταξίδι.

Η Κάρολ δεν θα μάθει ποτέ τι πέρασε ο μικρός της σύντροφος όλο αυτό το διάστημα. «Θα ήθελα πολύ να μπορέσει να πει την ιστορία του», λέει η Αμερικανίδα, η οποία εικάζει ότι κάποιος της είχε αρπάξει το αγαπημένο κατοικίδιο.