Διεθνή

Απίστευτη σύρραξη σε αγώνα πυγμαχίας: Κράτησαν το καλό... για το τέλος (βίντεο)

Απίστευτη σύρραξη σε αγώνα πυγμαχίας: Κράτησαν το καλό... για το τέλος (βίντεο)
Χάος επικράτησε στο φινάλε του πυγμαχικού αγώνα του Logan Paul με τον Dillon Danis καθώς οι δυο τους... ξέφυγαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη.

Ένας αγώνας... μάλλον «σούπα» απέκτησε το οποίο ενδιαφέρον του στο φινάλε όταν το ρινγκ γέμισε με την «προστασία» των δύο αντιπάλων.

Στη διάρκεια της κακονικής διάρκειας της αναμέτρησης, ο διάσημος youtuber Logan Paul ήταν αρκετά επιθετικός, ενώ ο αντίπαλός του - αθλητής του Brazilian Jiu-Jitsu - έπαιξε περισσότερο άμυνα προσπαθώντας με λαβές να αντιμετωπίσει τον Paul.

Στους έξι γύρους που παίχθηκαν, οι δυο τους μιλούσαν περισσότερο και χτυπούσαν λιγότερο. Εν τέλει στον έκτο και τελευταίο γύρο ο Danis επιχείρησε μια λαβή, δεν τα κατάφερε και έπεσε στο ρινγκ, ενώ ο Paul του έριξε ένα δυνατό χτύπημα τη στιγμή που βρισκόταν πεσμένος. Αυτό εξόργισε τον Danis, ο οποίος σηκώθηκε και άρχισε να κυνηγά τον Paul.

Αμέσως μπήκαν στο ρινγκ οι προπονητές και οι συνοδοί του Paul και ακολούθησε γενική σύρραξη. Ένας εξ αυτών έσπρωξε τον Danis, ο οποίος επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει. Χρειάστηκε η παρέμβαση των security για να εκτονωθεί η κατάσταση.