Διεθνή

Τριπλή δολοφονία στη Βρετανία: Μητέρα και κόρες τα θύματα, ανθρωποκυνηγητό για 26χρονο με βαλλίστρα

Τριπλή δολοφονία στη Βρετανία: Μητέρα και κόρες τα θύματα, ανθρωποκυνηγητό για 26χρονο με βαλλίστρα
Τα θύματα της δολοφονίας είναι η σύζυγος και δύο από τις κόρες του σχολιαστή του BBC Τζον Χαντ.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η βρετανική αστυνομία, έπειτα από τριπλή δολοφονία που προκάλεσε σοκ στη χώρα.

Θύματα της δολοφονίας είναι η 61χρονη Κάρολ Χαντ, σύζυγος του σχολιαστή του BBC Τζον Χαντ και δύο από τις κόρες τους, 25 και 28 ετών. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το τριπλό έγκλημα.

Οι τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν στο Μπάσεϊ του Χέρτφορντσαϊρ, την Τρίτη. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ενδέχεται να κράτησε ομήρους τις τρεις γυναίκες για ώρες, προτού κληθεί η αστυνομία σε σπίτι στο Μπάσεϊ.

Η αστυνομία κλήθηκε εκεί λίγο πριν από τις 19:00 της Τρίτης και εντόπισε τρεις γυναίκες με σοβαρά τραύματα. Παρά την άμεση κινητοποίηση ασθενοφόρων, οι διασώστες δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τις γυναίκες καθώς και οι τρεις υπέκυψαν επί τόπου στα τραύματά τους.

Η δολοφονική επίθεση ήταν στοχευμένη, εκτιμά η αστυνομία, που ανακοίνωσε ότι αυτή έγινε με βαλλίστρα και πιθανόν άλλα όπλα.

{https://www.youtube.com/watch?v=7s6vgC-uOSw}

Σήμερα, στις 08:00 η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του 26χρονου Κάιλ Κλίφορντ στο βόρειο Λονδίνο, για τον οποίο έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι αρχές.

Η αστυνομία προειδοποίησε ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος και οπλισμένος με βαλλίστρα. Για αυτό, κάλεσε τους πολίτες σε περίπτωση που τον δουν να μην τον πλησιάσουν και να ενημερώσουν τις αρχές.

Επίσης, η αστυνομία έκανε έκκληση στον ύποπτο να επικοινωνήσει με τις αρχές.

{https://www.youtube.com/watch?v=mAa9yxELbq8}

NETWORK