Διεθνή

Είπαν σε μητέρα ότι η κόρη της πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Αλλά ήταν ένα χρόνο στο νεκροτομείο

Είπαν σε μητέρα ότι η κόρη της πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Αλλά ήταν ένα χρόνο στο νεκροτομείο
Η οικογένεια έκανε αγωγή στο νοσοκομείο, διεκδικεί αποζημίωση που ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Η οικογένεια της Τζέσι Μαρί Πίτερσον πίστευε ότι η 31χρονη είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αυτό τους είπαν. Όμως, έπειτα από ένα χρόνο- κι ενώ την αναζητούσαν- ανακάλυψαν ότι είχε πεθάνει εκεί και ήταν στο νεκροτομείο.

Τώρα, η οικογένεια έκανε αγωγή στο νοσοκομείο. Το κατηγορούν για αμέλεια και διεκδικούν αποζημίωση άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Τζέσι Μαρί Πίτερσον, που έπασχε από διαβήτη τύπου 1, εισήχθη στο Mercy San Juan Medical Center κοντά στο Σακραμέντο, στις 6 Απριλίου 2023. Η μητέρα της, Τζίντζερ Κόνγκι, επικοινώνησε με το νοσοκομείο έπειτα από λίγες ημέρες και της είπαν ότι η 31χρονη είχε πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με την αγωγή.

Η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνισή της στο γραφείο του σερίφη του Σακραμέντο και ανάρτησε ανακοινώσεις προσπαθώντας να βρει την 31χρονη.

Ένα χρόνο αργότερα, στις 12 Απριλίου 2024, το γραφείο του σερίφη ενημέρωσε την οικογένεια ότι η Τζέσι Μαρί Πίτερσον βρέθηκε νεκρή, negligent στο νοσοκομείο Mercy San Juan. Το πιστοποιητικό θανάτου ανέφερε ότι κατέληξε από ανακοπή.

Η σορός της 31χρονης ήταν σε τέτοια αποσύνθεση που μια νεκροψία δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει αν κάποιο ιατρικό λάθος συνέβαλε στον θάνατό της, αναφέρει η οικογένεια στην αγωγή μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Sky News.