Διεθνή

«Φασίστες»: Ο Jack White απειλεί με μήνυση την προεκλογική ομάδα Τραμπ

«Φασίστες»: Ο Jack White απειλεί με μήνυση την προεκλογική ομάδα Τραμπ Φωτογραφία: INSTAGRAM/davidjamesswanson
Έξαλλος ο τραγουδιστής των White Stripes με βοηθό του Τραμπ, που χρησιμοποίησε το τραγούδι του «Seven Nation Army».

Ο τραγουδιστής των White Stripes, Jack White αποκάλεσε την ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ «φασίστες» και απείλησε να κάνει μήνυση καθώς χρησιμοποίησαν σε ένα κλιπ για την προεκλογική καμπάνια του πρώην Προέδρου, στα social media, το πιο διάσημο τραγούδι της μπάντας.

Η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ, Margo Martin, ανάρτησε στα social media ένα σύντομο βίντεο 10 δευτερολέπτων με τον Τραμπ να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο για τις προεκλογικές εκδηλώσεις υπό την μουσική υπόκρουση του «Seven Nation Army».

Η κίνηση αυτή εξόργισε τον Jack White ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram: «Μη σκεφτείτε καν να χρησιμοποιήσετε τη μουσική μου, φασίστες. Μήνυση από τους δικηγόρους μου (για να προσθέσω και στις 5.000 από παλιότερα). Να έχεις μια υπέροχη μέρα στη δουλειά σήμερα Margo Martin. Και μιας και είμαι εδώ, άντε γα@@σου DonOLD που προσβάλλεις τους βετεράνους του έθνους μας στο Άρλινγκτον ρε αποβράσμα. Θα πρέπει να χάσεις αμέσως την ψήφο κάθε στρατιωτικής οικογένειας, αν κάτι έχει πια νόημα πια».

{https://www.instagram.com/p/C_Q6is_SO4z/}

Και κάπως έτσι ο Jack White και οι White Stripes συμπληρώνουν και αυτοί τη μακρά λίστα με τους καλλιτέχνες που έχουν ήδη απαγορεύσει στον Ντόναλντ Τραμπ και την προεκλογική του ομάδα να χρησιμοποιούν τη μουσική τους.

Μόνο αυτή τη βδομάδα, οι ABBA και οι Foo Fighters έκανα κάτι ανάλογο ενώ πριν από αυτούς το έκαναν οι είναι η Σελίν Ντιόν, η Μπιγιόνσε, ο Τζόνι Μαρ των Smiths, η οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή της σόουλ Isaac Hayes και η διαχειρίστρια εταιρεία της αείμνηστης Ιρλανδής ποπ σταρ Sinéad O'Connor. Και μάλλον η λίστα δεν θα σταματήσει εδώ.

 

 

NETWORK