Διεθνή

Τραμπ: Δεν θα συμμάσχω σε επόμενο debate με την Χάρις

Τραμπ: Δεν θα συμμάσχω σε επόμενο debate με την Χάρις Φωτογραφία: EPA/ JIM LO SCALZO
Δεν αφήνει περιθώριο ο Τραμπ για δεύτερο debate απέναντι στην Κάμαλα Χάρις παρά την προηγούμενη προθυμία του.

Με ανάρτησή του στο Truth Social ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει δεύτερο debate απέναντι στην συνυποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις.

Είναι η πρώτη δήλωσή του μετά το καταστροφικό για τον ίδιο debate, απέναντι στην Δημοκρατική υποψήφια. Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι οι δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν του debate έδειξαν ότι «κέρδισε ξεκάθαρα» στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση απέναντι στην Κάμαλα Χάρις. Τόνισε μάλιστα, πως η Χάρις θέλει δεύτερο debate μόνο και μόνο επειδή «κέρδισε».

Ο πρώην πρόεδρος πρόσθεσε ότι όλα τα «προβλήματα που προκάλεσαν η Κάμαλα Χάρις και ο Τζο Μπάιντεν συζητήθηκαν με μεγάλη λεπτομέρεια» στο πρώτο debate εναντίον του Μπάιντεν τον Ιούνιο και στη συνέχεια και στο δεύτερο απέναντι στη Χάρις. «Δεν θα γίνει τρίτο debate!» ανέφερε κλείνοντας την ανάρτησή του με κεφαλαία γράμματα, όπως συνηθίζει.

Η πλευρά της Χάρις ήταν σαφώς πιο διαλλακτική πριν το debate καθώς είχε πει ότι θα συζητήσει μία δεύτερη αναμέτρηση μετά την πρώτη. Όπερ και εγένετο και β Κάμαλα Χάρις ζήτησε να ξανανατιπαρατεθούν οι δυο τους. Από την πλευρά του, ο Τραμπ ωστόσο, αντίθετα με το κοινό αίσθημα και τις αναλύσεις των διεθνών Μέσων, επιμένει να θεωρεί ότι οι δημοσκοπήσεις, που ακολούθησαν του debate έβγαλαν αυτόν νικητή. «Τα πήγαμε σπουδαία» είπε σε δηλώσεις του στο Fox News. Ωστόσο δεν είπε ποτέ ποιες ήταν οι δημοσκοπήσεις που τον έχρισαν «νικητή».

NETWORK