Διεθνή

Έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη της Ζιζέλ Πελικό: Η στιγμή που φωτογραφίζει κάτω από γυναικεία φούστα

Έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη της Ζιζέλ Πελικό: Η στιγμή που φωτογραφίζει κάτω από γυναικεία φούστα
Το βίντεο είναι από την ημέρα που ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δράσης του, φτάνοντας μέχρι την αποκάλυψη πως νάρκωνε τη σύζυγό του Ζιζέλ για να την βιάζουν άγνωστοι άνδρες.

Στη δημοσιότητα έφερε το Paris Match, βίντεο από τις 12 Σεπτεμβρίου 2020 όταν ο Ντομινίκ Πελικό ήταν σε σούπερ μάρκετ και προσπάθησε να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από φούστα ανυποψίαστης γυναίκας, αλλά τελικά συνελήφθη.

Πρόκειται για τη στιγμή που ξεκίνησαν όλα. Ο Ντομινίκ Πελικό συλλαμβάνεται σε σούπερ μάρκετ επειδή προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία κάτω από φούστα γυναίκας και αμέσως μετά ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αρρωστημένων φαντασιώσεών του με θύμα τη σύζυγό του, Ζιζέλ. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ντοκουμέντα της φρίκης στο κινητό του και την ενημέρωσαν για τον εφιάλτη που βίωνε επί σχεδόν μία 10ετία.

Η σύλληψή έγινε αρχικά λόγο ενός «upskirting» όπως ονομάζεται στη γλώσσα του διαδικτύου η προσπάθεια ορισμένων να φωτογραφίσουν κρυφά κάτω από γυναικείες φούστες. Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2020 με τον Ντομινίκ Πελικό, γνωστός πλέον στα γαλλικά ΜΜΕ ως το «τέρας της Αβινιόν» (της πόλης που διαδραματίζονται όλα), να συλλαμβάνεται, οι αστυνομικοί να ελέγχουν το κινητό του και εν συνεχεία να αποκαλύπτονται όλα.

{https://twitter.com/ParisMatch/status/1834644239830958538}

Η υπόθεση πήρε τρομακτική τροπή όταν, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αποκαλύφθηκε ένας σκληρός δίσκος στο σπίτι του που περιείχε φωτογραφίες και βίντεο από τουλάχιστον 92 βιασμούς της συζύγου του, χωρίς τη γνώση της. Ο Πελικό την νάρκωνε με το ισχυρό φάρμακο Temesta, προκειμένου να επιτρέψει σε δεκάδες άνδρες να τη βιάζουν. Τους βιαστές τους έβρισκε μέσω διαδικτύου σε κρυφά fora στα οποία άνοιγε συζητήσεις με τίτλο «Χωρίς να το γνωρίζει».

Συνολικά 51 άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί από τους 72 οι οποίοι συμμετείχαν στους βιασμούς της και βρίσκονται ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ ορισμένοι από αυτούς ήδη παραδέχθηκαν τις πράξεις τους. Το δίκτυο περιλάμβανε επαγγελματίες, όπως δημόσιους υπαλλήλους, νοσοκόμους, στρατιώτες και δημοσιογράφους.

Η κόρη του ζευγαριού, Caroline Darian, τον χαρακτήρισε στο δικαστήριο ως έναν από τους μεγαλύτερους σεξουαλικούς θηρευτές των τελευταίων χρόνων. Παρά τα σοβαρά ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Πελικό παραμένει υπό κράτηση, με την υπεράσπισή του να επιμένει ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο.