Διεθνή

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μετέτρεψε μια Porsche Cayenne Turbo σε minivan για τη σύζυγό του

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μετέτρεψε μια Porsche Cayenne Turbo σε minivan για τη σύζυγό του Φωτογραφία: INSTAGRAM
Αλλά και ο Ζούκερμπεργκ απέκτησε μια νέα Porsche 911 GT3 Touring.

Όταν είσαι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μπορείς- λογικά- να αποκτήσεις ό,τι θες. Κι αν δεν υπάρχει, έχεις την ευχέρεια να το δημιουργήσεις.

Ο δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε στο Instagram τα νέα αυτοκίνητα που απέκτησε ο ίδιος και η σύζυγός του. Πρόκειται για δύο Porsche. Και στο νέο όχημα της συζύγου του, Πρισίλα Τσαν, έβαλε και ο ίδιος ένα χεράκι.

«Η Πρισίλα ήθελε minivan, οπότε σχεδίασα κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα έπρεπε να υπάρχει: ένα Porsche Cayenne Turbo GT Minivan», έγραψε στην ανάρτησή του ο διευθύνων σύμβουλος της Meta.

Παράλληλα, ο ίδιος απέκτησε μία Porsche 911 GT3 Touring με χειροκίνητο κιβώτιο, στο ίδιο χρώμα με το νέο αυτοκίνητο της συζύγου του. Ο Ζούκερμπεργκ στην ανάρτησή του ευχαρίστησε την Porsche και τη West Coast Customs για τον σχεδιασμό του minivan.

Αυτή η εκδοχή της Porsche Cayenne Turbo συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια. «Ναι! Γιατί οι διαδρομές για την προπόνηση των κοριτσιών μετά το σχολείο χρειάζονται 700 άλογα», σχολίασε η επιχειρηματίας Μελίντα Ντάβενπορτ, αναφερόμενη στις τρεις κόρες που έχει αποκτήσει το ζευγάρι.

«Αν το minivan μου δεν έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη από το ελικόπτερό μου, τι κάνουμε εδώ;», της απάντησε χιουμοριστικά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

{https://www.instagram.com/p/DAzDZ1-RCTB/?img_index=1}