Life

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απαντάει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απαντάει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του
Με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι σε σχέση ο Ντέμης Νικολαΐδης εδώ και μερικούς μήνες.

Η ξανθιά καλλονή είναι 10 χρόνια νεότερη από τον Ντέμη και οι δυο τους είναι μαζί από τα τέλη του 2022.

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και γρήγορα έγιναν αχώριστοι.

Πηγή από το περιβάλλον τους είπε ότι οι δυο τους "είναι πολύ ερωτευμένοι" και ήδη έχουν πάρει την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο και εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ένδυσης, ενώ ανάμεσα στις πιο στενές της φίλες είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κόζαρη.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε δημοσίως πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, Opap Αρένα και ήταν χαμογελαστός, ευδιάθετος και πολύ ανανεωμένος έχοντας στο πλευρό του την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος με δημοσίευμα του περιοδικού "Yes" το οποίο φέρεται να έγραψε ότι η σύντροφός του είναι έγγυος.

Μιλώντας σε εκπομπή που έχει στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ντέμης διέψευσε το δημοσίευμα και μάλιστα υπονόησε ότι σκέφτεται να κινηθεί και νομικά.

"Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί σαν και εμένα και άλλοι δεν έχουμε κινηθεί νομικά να σταματήσει αυτή η ηλιθιότητα. Το είχα κάνει στο παρελθόν και μου φαίνεται θα το ξανακάνω.

Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα", ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

{https://youtu.be/XugezYAhN7M}