Life

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύεται (;) την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύεται (;) την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζόρτζια Σιακαβάρα Φωτογραφία: INSTAGRAM / INTIME
Σαν βόμβα έσκασε η... «είδηση» ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει σχέση με το μοντέλο και τραγουδίστρια Τζόρτζια Σιακαβάρα. Δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν να παντρεύονται το επόμενο διάστημα.

Η εφημερίδα On Time, έβγαλε την είδηση ότι ο 83χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης και η 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα, όχι μόνο έχουν σχέση αλλά παντρεύονται.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι πατέρας του πρώην Υπουργού Υγείας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θάνου Πλεύρη.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι δικηγόρος, και είναι γνωστός για τις ακραίες ναζιστικές και χουντικές του απόψεις -κάτι το οποίο έχει εκφράσει και ο ίδιος ανοιχτά-, μάλιστα κάποιες από αυτές είναι και η Άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων.

Επιπλέον είναι συνήγορος υπεράσπισης του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και ασχολείται ενεργά με το Tik Tok, μάλιστα έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, και τον ρώτησε για τον γάμο. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει σχέση με την 49χρονη Τζόρτζια αλλά δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση του γάμου, μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «ο χρόνος θα δείξει», και πώς έχουν κάποια σχέση και... κάποια φιλία.

Επιπλέον, το Tlife επικοινώνησε με την κυρία Τζόρτζια Σιακαβάρα, η ίδια επιβεβαίωσε ότι υπάρχει «φλερτ» αλλά διέψευσε την είδηση για γάμο.

Δείτε το απόσπασμα

@dnews.gr Σαν βόμβα έσκασε η... «είδηση» ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει σχέση με το μοντέλο και τραγουδίστρια Τζόρτζια Σιακαβάρα. Δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν να παντρεύονται το επόμενο διάστημα. #dnewsgr #κωνσταντινοσπλευρης #πλευρης #siakavara #γαμος ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, που δικαιολογούν τους χαρακτηρισμούς «χουντικός, ναζιστής, φασίστας κ.α»

Σύμφωνα με το wikipedia: Το 1965 ίδρυσε την ακροδεξιά οργάνωση 4η Αυγούστου. Το «Κόμμα 4ης Αυγούστου» (Κ4Α) ήταν μια ολιγομελής ομάδα ατόμων νεαρής ηλικίας με αρχηγό τον Κώστα Πλεύρη και υπαρχηγό τον Δημήτριο Δημόπουλο που σχετιζόταν με μέλη της ΕΚΟΦ και της ΕΡΕΝ.

Σύμφωνα με σημείωμα του Δημόπουλου που περιλαμβάνεται σε αυτοβιογραφικό βιβλίο του Πλεύρη, οι τεταρταυγουστιανοί ήταν οργανωμένοι με στρατιωτική δομή και «πειθαρχία σιδηρά» υπό πυρηνάρχες, ομαδάρχες, τομεάρχες και φαλαγγάρχες και είχαν «ηθικό συμπαραστάτη» τους τον Κωνσταντίνο Μανιαδάκη.

Τον Ιανουάριο του 1965 ο Πλεύρης είχε εκδώσει το βιβλίο του «Αντιδημοκράτης», στο οποίο υποστήριζε μια δική του παραλλαγή του εθνικοσοσιαλισμού, καλυμμένη πίσω από τον αντικοινοβουλευτισμό του Μεταξά και τον εμφυλιοπολεμικό αντικομμουνισμό. Η δράση του Κ4Α ήλθε στη δημοσιότητα τον Απρίλιο του 1965. Τους επόμενους μήνες το Κ4Α προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το κλίμα των Ιουλιανών για την προώθηση αντικοινοβουλευτικών θέσεων.

Στις 4 Αυγούστου του 1965 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας της οργάνωσης, που ανέφερε ότι προωθούσε τις «φυλετικές ιδέες» και στόχευσε στην κατάργηση των δημοκρατικών ιδεών.

Το Κ4Α καταφερόταν εναντίον του Τσιριμώκου λόγω του αριστερού παρελθόντος του και καλούσε τον βασιλιά Κωνσταντίνο σε πραξικόπημα, ισχυριζόμενοι ότι «ο βασιλεύς έχει δικαίωμα να κάνη ό,τι η εθνική του συνείδηση [επιτάσσει διότι] αι εξουσίαι Του δεν απορρέουν εκ του συντάγματος [και] ο λαός δεν θέλει τους βασιλείς του δούλους της δημοκρατίας».

Στελέχη της «4ης Αυγούστου» υπήρξαν πολλές προσωπικότητες της άκρας δεξιάς, όπως ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και της ευρύτερης δεξιάς, όπως ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ και τέως υφυπουργός, Κώστας Κιλτίδης.

Σε αυτοβιογραφικό του αφήγημα για την περίοδο από το 1965 έως το 1977 ο Πλεύρης περιέγραψε το «Κόμμα 4ης Αυγούστου» ως τη «μήτρα που εγέννησε τας μετέπειτα εθνικιστικάς κινήσεις».

Ο πρόσφατος ναζιστικός χαιρετισμός μέσα στο δικαστήριο, η μόνιμη διαγραφή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο και η απάντηση της εγγονής του Ιωάννη Μεταξά.

Επιπλέον δηλώσεις του ίδιου του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ότι είναι φασίστας.