Life

Νίκος Φλωρινιώτης: Ξέσπασε on air σε λυγμούς η αδερφή του, «δεν ήξερε ότι θα φύγει»

Νίκος Φλωρινιώτης: Ξέσπασε on air σε λυγμούς η αδερφή του, «δεν ήξερε ότι θα φύγει»
Έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του έφυγε ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο οποίος έδινε μάχη τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο.

Σε λυγμούς ξέσπασε η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη ο οποίος έφυγε σήμερα στα 39 του χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη μιλώντας στην Ελεωνόρα Μελέτη, φανερά φορτισμένη ξέσπασε σε κλάματα ενώ ανέφερε ότι καταστράφηκε καθώς σε μόλις έξι μήνες έχασε πατέρα και αδερφό.

Η ίδια, λίγο αργότερα, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό, ανέφερε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης δεν γνώριζε ότι του μένουν λίγες μέρες ζωής και αυτός ήταν ο λόγος που προγραμμάτιζαν να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Η κατάσταση του επιδεινώθηκε απότομα ενώ μετά την τελευταία του εισαγωγή στο νοσοκομείο, ανήμερα της γιορτής του, ο ίδιος έπαθε κρίση και επικοινωνούσε μόνο με νοήματα καθώς είχε χάσει την ομιλία του.

«Κοιμόμουν μαζί του στο κρεββάτι του νοσοκομείου για να ελέγχω τον πυρετό που είχε ανεβάσει τις τελευταίες ημέρες. Όταν ξύπνησα έπιασα τα χέρια του και ήταν κρύα. Φώναξα τον γιατρό και μου είπε ότι «ξεκουράστηκε». Μου τα πήραν όλα, και τον πατέρα και τον αδερφό. Οι γιατροί μας είχαν ενημερώσει ότι θα φύγει, ωστόσο δεν είχαμε πει τίποτα στον ίδιο».