Life

Metallica: Ο James Hetfield έκανε τατουάζ από τις στάχτες του Lemmy

Metallica: Ο James Hetfield έκανε τατουάζ από τις στάχτες του Lemmy Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Το τατουάζ είναι ένα αντίο στον φίλο και εμπνευστή μου Mr Lemmy Kilmister» έγραψε ο frontman των Metallica.

O frontman των Metallica, ο James Hetfield ανάρτησε φωτογραφίες με το νέο του τατουάζ που έκανε στο δάχτυλό του και έχει στάχτη του Lemmy, του αείμνηστου ιδρυτή των Motohead.

Το μελάνι που χρησιμοποιήθηκε για το τατουάζ του Hetfield περιείχαν στάχτες από τη σορό του θρυλικού Lemmy, οι οποίες «δόθηκαν» στον frontman των Metallica. Ο Hetfield ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της μπάντας όπου επιδεικνύει το νέο τατουάζ Aces Of Spades, μία αναφορά στο πιο διάσημο ίσως κομμάτι των Motorhead.

«Το τατουάζ είναι ένα αντίο στον φίλο και εμπνευστή μου Mr Lemmy Kilmister. Χωρίς αυτόν, δεν θα υπήρχαν οι Metallica» έγραψε ο Hetfield. «Μαύρο μελάνι αναμεμειγμένο με ένα δείγμα από τις αποτεφρωμένες στάχτες του, οι οποίες μου δόθηκαν με τόση δ΄όξα. Έτσι τώρα, μπορεί ακόμα να πετάει στον κόσμο» έγραψε ο Hetfield.

O Lemmy, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ian Kilmister, ήταν ιδρυτής και frontman των θρυλικών Motorhead. Δημιούργησε την μπάντα στα 70s και κυκλοφόρησαν πάνω από 20 άλμπουμ, ανάμεσά τους τα ιστορικά Overkill, Iron Fist και Ace Of Spades. Ο Lemmy πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου του 2015, λίγες μέρες μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Στις αρχές του ’80, στις 28 Οκτωβρίου του 1981, ο James Hetfiled και ο Lars Ulrich δημιούργησαν τους Metallica. Πέρυσι η μπάντα κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ της με τον τίτλο 72 Seasons. Ο Hetfield έχει μιλήσει για τις επιρροές των Motorhead στη μουσική και την ιστορία των Metallica. Δεν υπήρχε κανείς άνθρωπος που να εκφράζει το rock ‘ n roll περισσότερο από τον Lemmy, είχε πει στο παρελθόν.

{https://www.instagram.com/p/C52YSM7rJxa/?hl=el}