Life

Η Britney Spears «εκτός ελέγχου»: «Είναι επικίνδυνη, χρειάζεται κηδεμονία»

Η Britney Spears «εκτός ελέγχου»: «Είναι επικίνδυνη, χρειάζεται κηδεμονία»
Ανησυχία προκαλεί εκ νέου η συμπεριφορά της αγαπημένης pop star της εφηβείας μας Britney Spears.

Η Britney Spears κινδυνεύει ολοένα και περισσότερο να βλάψει τον εαυτό της ή/και άλλους, σημειώνουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της που δηλώνουν φοβισμένοι καθώς πιστεύουν ότι ο μόνος δρόμος για την επιβίωσή της είναι μια ακόμα κηδεμονία.

Το TMZ επικαλείται πολλές πηγές που ισχυρίζονται πως η ψυχική υγεία της Britney βρίσκεται σε κατρακύλα από τότε που έληξε η κηδεμονία της.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυριζόνται ότι συχνά δεν παίρνει τα φάρμακά της ενώ κάνει και κατάχρηση διαφόρων ναρκωτικών, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Την ίδια ώρα, υποστηρίζουν πως η Britney έχει σοβαρές μεταπτώσεις στη διάθεσή της και συχνά πέφτει σε παροξυσμούς που καταλήγουν σε σωματική βία. «Υπάρχουν φορές είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί της γιατί δεν μπορεί να κάνει μια λογική συζήτηση».

Αυτό που αναφέρουν ως ακόμη πιο προβληματικό είναι πως ο τωρινός της σύντροφος, ο Paul Soliz, «διευθύνει» το νοικοκυριό της και τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως το TMZ αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα πως η Britney και ο Soliz πιάστηκαν στα χέρια μετά από μια νύχτα καταχρήσεων στο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Sunset Strip, όπου κατέληξε μισόγυμνη στο διάδρομο, φωνάζοντας.

Μάλιστα χρειάστηκε να καλέσουν και ασθενοφόρο αφού η Britney χτύπησε τον αστράγαλό της, και μάλιστα άσχημα. Σε διαφορετικό επεισόδιο μαλώσανε τόσο πολύ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, που η Britney κλήθηκε να πληρώσει χιλιάδες δολάρια για τις επισκευές.