Life

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του
Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε στη συναυλία των Rammstein και το «Fay’s Time» είχε αποκλειστικές εικόνες του τραγουδιστή ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της δικαστικής διαμάχης με την αδερφή του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε χαλαρός χτες στη συναυλία των Rammstein, στο ΟΑΚΑ.

Ο συνεργάτης της, Άγγελος Βουράκης, μίλησε στην Φαίη Σκορδά και τόνισε ότι το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν  ήταν πολύ ικανοποιημένο τόσο από την απόδοσή του όσο και οικονομικά και τότε η Φαίη είπε: «Το θέμα έχει να κάνει με τη ψυχολογική του διάθεση τον τελευταίο χρόνο και με το ποιοι είναι δίπλα του. Όταν ένας άνθρωπος περνά δύσκολα, πηγαίνει στους δικηγόρους και δεν έχει την οικογένειά του δίπλα του, πρέπει να τα λαμβάνεις υπ’όψη όλα».

Στη συνέχεια, προβλήθηκε στην εκπομπή το διαφημιστικό που είχε γυρίσει ο Γιώργος Μαζωνάκης ένα μήνα πριν, για το promo της συναυλίας των Rammstein – ένα σποτ που είχε γίνει viral. «Ένα μήνα πριν, ο Γιώργος γνώριζε ότι η δικαστική διαμάχη θα γίνει γνωστή», τόνισε η Φαίη Σκορδά, σημειώνοντας ότι η εταιρία που διοργάνωσε τη συναυλία τον επέλεξε λόγω της ομοιότητάς του με τον τραγουδιστή του γκρουπ.

Με δεδομένη τη συνεργασία του με τους διοργανωτές, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε το παρών στη χτεσινή συναυλία του συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ, με τη Φαίη Σκορδά να τονίζει ότι ο τραγουδιστής ήταν συνεπής στη δέσμευση που είχε δώσει.

{https://www.instagram.com/p/C7m0826MrXt/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Σημείωσε, δε, ότι συνάντησε το συγκρότημα στα παρασκήνια, ενώ έδωσε το παρών και στο πάρτι που ακολούθησε μετά τη συναυλία. Αυτό επιβεβαίωσε και ο Κώστας Καλημέρης, με τον οποίο μίλησε αποκλειστικά η εκπομπή.

Η αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το «Fay’ s Time» τον έδειξε στις εξέδρες, χαλαρό και άνετο, έχοντας στο πλευρό του το στενό του συνεργάτη, τον μουσικό παραγωγό Κώστα Καλημέρη.

«Έχει μια ηρεμία», είπε η Φαίη Σκορδά. «Δεν είναι στην πρώτη σειρά ή backstage. Είναι μια προσωπική, καθημερινή του στιγμή, ανάμεσα σε όλους, χωρίς εκκεντρικά ντυσίματα. Αν θέλει να εντυπωσιάσει ο Γιώργος, μπορεί να το κάνει. Αλλά εδώ είναι ήρεμος».