Life

Βίντεο: Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ζουν τον έρωτά τους στο Παρίσι

Βίντεο: Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ζουν τον έρωτά τους στο Παρίσι
Σε λίγες ημέρες κλείνουν ένα χρόνο μαζί, παρότι χώρισαν για σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά από το σύντομο χρονικό διάστημα που δεν ήταν μαζί, Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα είναι και πάλι ζευγάρι και αυτές τις ημέρες είναι στο Παρίσι στο πλαίσιο του Roland Garros.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη σχέση του στις 9 Ιουνίου 2023 στο Παρίσι και σε λίγες ημέρες κλείνουν ένα χρόνο μαζί, παρότι για λίγες ημέρες δεν ήταν μαζί. Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα κυκλοφορούν μαζί στις εγκαταστάσεις του Roland Garros με το ζευγάρι να είναι αχώριστο και ο ένας να μην αφήνει το χέρι του άλλου.

{https://www.tiktok.com/@rolandgarros/video/7374838296418995488}

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ήταν να παίξει μαζί κόντρα στους Σιμπαχάρ - Λάμονς το Σάββατο (1/6) αλλά ο αγώνας τους στο μεικτό αναβλήθηκε λόγω βροχής ενώ μετά το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα στο μεικτό διπλό, αναβλήθηκε και ο αγώνας του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά για τον 1ο γύρο του διπλό ανδρών στο Roland Garros.

Ο αγώνας με αντιπάλους τους Ντένις Μολτσάνοφ (Ουκρανία) και Τζον-Πάτρικ Σμιθ (Αυστραλία) είχε προγραμματιστεί να γίνει στο court 4 το απόγευμα του Σαββάτου (1/6), όμως οι βροχοπτώσεις στο Παρίσι έχον δημιουργήσει προβλήματα στα παιχνίδια στα ανοικτά γήπεδα