Life

Τζένιφερ Άνιστον: Η στιγμή που «λύγισε» σε ερώτηση για τα «Φιλαράκια» και δάκρυσε

Τζένιφερ Άνιστον: Η στιγμή που «λύγισε» σε ερώτηση για τα «Φιλαράκια» και δάκρυσε
«Θεέ μου, μην με κάνεις να κλάψω», είπε η Τζένιφερ Άνιστον με ραγισμένη φωνή.

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν δέχθηκε μία ερώτηση για τα «Φιλαράκια», τη σειρά που άλλαξε τη ζωή τόσο της ίδιας όσο και των πέντε συμπρωταγωνιστών της.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη συνάδελφό της Κουίντα Μπράνσον, για το Variety. Οι δυο τους είπαν αρκετά για τα «Φιλαράκια» όπως και τις άλλες δουλειές της Τζένιφερ Άνιστον. Όμως, σε μία ερώτηση εκείνη «λύγισε» και πάσχισε- χωρίς αποτέλεσμα- να μην κλάψει.

«Θα τη ρωτήσεις πώς είναι να παρακολουθεί τα “Φιλαράκια” τώρα;», είπε κάποιος πίσω από τις κάμερες. Αμέσως, η Τζένιφερ Άνιστον έσφιξε τα χείλη της συγκινημένη και με ραγισμένη φωνή είπε «Θεέ μου, μην με κάνεις να κλάψω».

«Δεν θα το κάνω. Δεν θα κάνουμε η μία την άλλη να κλάψει», τη διαβεβαίωσε η Κουίντα Μπράνσον. «Ήδη κλαις. Θες ένα λεπτό; Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε…», συμπλήρωσε, βλέποντας τη συνάδελφό της να έχει σηκώσει ψηλά το κεφάλι, λόγω των δακρύων.

«Όχι, όχι, συγγνώμη, απλά άρχισα να σκέφτομαι…», είπε και η Κουίντα Μπράνσον σημείωσε «ξέρω, είσαι σίγουρη;». «Όχι είμαι ΟΚ, είναι δάκρυα χαράς», της απάντησε η Τζένιφερ Άνιστον.

Στη συνέχεια εξήγησε πόσο παράξενο της φαίνεται το γεγονός ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ημέρα που τα «Φιλαράκια» έκαναν πρεμιέρα και συμπλήρωσε ότι θυμάται εκείνη την ημέρα.

«Με τον Μάθιου Πέρι τρώγαμε κάπου και ξέραμε ότι η Λίσα (Κούντροου) θα έβαφε τα μαλλιά της, οπότε τρέξαμε στο κομμωτήριο, τρύπωσα, ήταν στο νιπτήρα, πήρα το λάστιχο και άρχισα να τη λούζω και το πράγμα βγήκε εκτός ελέγχου», περιέγραψε.

«Είναι σαν να έγινε χθες. Το γεγονός ότι η σειρά ακόμα σημαίνει πολλά για ανθρώπους είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που οι έξι μας δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Χθες μιλούσα μία ώρα στο Facetime με την Κορτ, η Λίσα και τα αγόρια… Είναι μια οικογένεια για πάντα», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα στο 31:45 του βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=3iIgcU2sr4I}