Life

Πέφτει η νύχτα με ρυθμό: Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης σε μια αξέχαστη μουσική «νύχτα»

Πέφτει η νύχτα με ρυθμό: Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης σε μια αξέχαστη μουσική «νύχτα»
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 00:15 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 μaς προσκαλεί σε μια φαντασμαγορική μουσική «νύχτα» με τις μεγάλες επιτυχίες της μοναδικής Έλενας Παπαρίζου και του καλεσμένου της, Πάνου Μουζουράκη.

Το κοινό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 απόλαυσε τις μαγευτικές ερμηνείες των σπουδαίων καλλιτεχνών της ελληνικής δισκογραφίας. Η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες όπως το «Mambo», «Αναπάντητες κλήσεις», «Αν είχες έρθει πιο νωρίς» και το «Υπάρχει λόγος», ενώ μοιράστηκε με τον κόσμο την εμπειρία της από την πρώτη συναυλία που είδε ποτέ, και μάλιστα από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Σουηδία, αυτή της «βασίλισσας του Rock and Roll, Tina Turner.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν, όταν η Έλενα Παπαρίζου «αποδέχτηκε», όπως η ίδια είπε, στη σκηνή τον ανατρεπτικό καλεσμένο της, Πάνο Μουζουράκη. Οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι, αφού έπαιξαν ένα γνωστό παιχνίδι ερωτήσεων και TikTok trend, μάγεψαν το κοινό, ερμηνεύοντας δυο μοναδικά ντουέτα, «Το φιλί της ζωής» της Έλενας Παπαρίζου και το «Πριν το τέλος» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, γεμίζοντας με απίστευτη ενέργεια τον κατάμεστο χώρο του Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 πραγματοποίησε το 11 ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου. Όλα αυτά κι άλλα πολλά θα μεταδοθούν στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 14/06 στις 00:15 για όσους δεν κατάφεραν να είναι εκεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=kob5rEq1eKA}