Life

Ακόμη και στην Billie Eilish έχουν κάνει ghosting - «Ήταν παρανοϊκό»

Ακόμη και στην Billie Eilish έχουν κάνει ghosting - «Ήταν παρανοϊκό» Φωτογραφία: EPA/ KYLE GRILLOT
Η Billie Eilish εξομολογήθηκε ότι έμεινε χωρίς φίλους όταν έγινε διάσημη.

Μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ της μουσικής βιομηχανίας, αλλά ούτε η Billie Eilish δεν γλίτωσε το ghosting.

Η 22χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο αντιμετώπισε ένα «τρελό περιστατικό ghosting», και συμπλήρωσε «ήταν παρανοϊκό». Ghosting ονομάζεται το φαινόμενο που κάποιος κόβει ξαφνικά κάθε επικοινωνία μαζί σου, χωρίς εξήγηση.

«Ήταν κυριολεκτικά απίστευτο. Δεν μου έστειλε ποτέ ξανά μήνυμα», δήλωσε στο BBC και περιέγραψε ότι αναρωτιόταν αν πέθανε το συγκεκριμένο άτομο και για αυτό εξαφανίστηκε. Ήταν κάποιος που γνώριζε για χρόνια, κανόνισαν να συναντηθούν και δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί της.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», παραδέχθηκε. «Δεν ήξερα ότι ο κόσμος το έκανε ακόμα αυτό. Δεν ήξερα ανθρώπους που το έκαναν», συμπλήρωσε.

Billie Eilish: Έχασα όλους τους φίλους μου όταν έγινα διάσημη

Στην ίδια συνέντευξη, η Billie Eilish εξομολογήθηκε ότι έμεινε χωρίς φίλους όταν έγινε διάσημη. Ήταν μόλις 14 χρονών όταν έκανε ντεμπούτο με το «Ocean Eyes».

«Έχασα όλους τους φίλους μου όταν έγινα διάσημη. Ξαφνικά ήμουν διάσημη και δεν μπορούσα να συνδεθώ με κανέναν. Ήταν πραγματικά σκληρό», δήλωσε. Η καλύτερη φίλη της, Zoe, παρέμεινε στο πλευρό της. Αλλά όλοι οι άλλοι φίλοι της ήταν οι υπάλληλοί της.

«Ήταν τα 20α γενέθλιά μου και θυμάμαι να κοιτάζω τριγύρω στο δωμάτιο και ήταν μόνο άνθρωποι που απασχολούσα. Και όλοι ήταν τουλάχιστον 15 χρόνια μεγαλύτεροί μου», περιέγραψε.

Ένα από αυτά τα άτομα παραιτήθηκε ξαφνικά και σταμάτησε να της μιλάει. «Ήταν το χειρότερο πράγμα που μου είχε συμβεί. Και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αυτό είναι μία δουλειά. Αν με εγκατέλειπαν, δεν θα με έβλεπαν ποτέ ξανά», συνέχισε.

Από τότε, εξήγησε, δυσκολεύεται να είναι φιλική με ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, επειδή «φρικάρω με την απώλεια και έχω πολλά προβλήματα εγκατάλειψης», τόνισε. Όμως, έχει δουλέψει σκληρά για να κάνει νέους φίλους και να αναβιώσει παλιές φιλίες.

«Πριν από ένα χρόνο επανασυνδέθηκα με παλιούς φίλους και τώρα έχω τόσους πολλούς. Θα μπορούσα να κλάψω για αυτό, κυριολεκτικά. Είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί», δήλωσε.

Πρόσφατα πήγε μαζί τους σε ένα πάρτι στο Coachella και ξέσπασε σε κλάματα. «Είπα “έχω φίλους και σας αγαπώ τόσο πολύ”. Έχει περάσει τόσος καιρός που δεν είχα φίλους. Έκλαψα», συμπλήρωσε.