Life

Mad VMA 2024 - Θέμης Γεωργαντάς: Aν παρουσιάζω για ακόμα 10 χρόνια τα βραβεία θα είναι τιμωρία

Mad VMA 2024 - Θέμης Γεωργαντάς: Aν παρουσιάζω για ακόμα 10 χρόνια τα βραβεία θα είναι τιμωρία
Λίγες ωρες πριν την έναρξη των Mad Video Music Awards 2024, ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για το πως νιώθει που παρουσιάζει τα μουσικά βραβεία 21 χρόνια.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μας αποκάλυψε πόσο υπερήφανος είναι που επί 21 χρόνια παρουσιάζει τον μουσικό θεσμό του MAD, δεν δίστασε όμως να δηλώσει ότι αν τα παρουσιάζει και τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι πλέον τιμωρία για  αυτόν αφού δεν ξέρει αν θα έχει την ίδια ενέργεια και όρεξη, για τώρα όμως είναι τρελά ενθουσιασμένος και δεν σκέφτεται το μέλλον.

Λίγο πριν μπει στο καμαρίνι του ευχήθηκε... «Σκατά, σκατά, σκατά» που σημαίνει να πάνε όλα καλά κάτι σαν το «break a leg» της Αγγλίας.

Από την άλλη, η Silia Kapsis θα ανοίξει το μεγάλο μουσικό event με μία ανατρεπτική εμφάνιση. Λίγο πριν την έναρξη βρέθηκε στο Green Carpet των βραβείων και μας αποκάλυψε ότι το άγχος της Eurovision δεν συγκρίνεται με το άγχος των Mad Video Video Awards παρ όλα αυτά όμως υπάρχει πάντα πριν από κάθε της εμφάνιση. Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision η απάντηση της ήταν ΝΑΙ!