Life

The 2night Show: Ο Πέτρος Γαιτάνος στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night Show: Ο Πέτρος Γαιτάνος στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Πέτρο Γαϊτάνο και τον Θεόδωρο Παπακώστα.

Πέτρος Γαϊτάνος

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δηλώνει έτοιμος να κάνει διαφορετικά πράγματα και παραδέχεται πως η πίστη του στον Θεό τον έκανε να παρασυρθεί και να ασχοληθεί περισσότερο με την εκκλησιαστική
μουσική. Πώς είναι η καθημερινότητά του; Γιατί αποφάσισε να ταξιδέψει μόνος του οδικώς σε 11 χώρες της Ευρώπης; Πότε ήταν η τελευταία φορά που εργάστηκε σε νυχτερινό κέντρο; Γιατί θεωρεί
πως στην Eurovision υπάρχει μια «δαιμονική» κατάσταση και πολλές σεξουαλικές εμφανίσεις; Τέλος, μιλάει για το τραγούδι του «Το Μήλο», που έχει γίνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αλβανία και το τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο ακαπέλα.

Θεόδωρος Παπακώστας

Ο αγαπημένος αρχαιολόγος αντιστρέφει τους ρόλους και κάνει ερωτήσεις γνώσεων στον Γρηγόρη με φοβερό ιστορικό ενδιαφέρον. Πώς έδινε σωστούς χρησμούς το Μαντείο των Δελφών; Πώς βρέθηκε ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων; Ποια ήταν η Ελένη Τοσίτσα, η αναλφάβητη ευεργέτιδα της Ελλάδας; Πώς τα «κάκαλα» ξόρκιζαν το κακό μάτι στην αρχαία Ελλάδα; Τέλος, ο Archaeostoryteller παρουσιάζει το πρώτο  βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά «Η Αρχαιότητα είναι Παιχνιδάκι», που αλλάζει την αντίληψη που έχουμε για τα activity books.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=HwROiuvJYcM}