Life

First Dates 25/06: Έρχονται 8 ξεχωριστοί singles με ερωτική διάθεση και όρεξη για φλερτ

First Dates 25/06: Έρχονται 8 ξεχωριστοί singles με ερωτική διάθεση και όρεξη για φλερτ
Άλλο ένα λαχταριστό First Dates θα απολαύσουμε και σήμερα στις 23:15.

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Όσα θα δούμε σήμερα

Ο Μηνάς έχει μεγάλη εμπειρία από first dates, αλλά δεν έχει ερωτευτεί ποτέ. Η εξωτική Ελισάβετ, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, είναι σίγουρα γοητευτική, θα υπάρχει, όμως, ανάμεσά τους το μαγικό «κλικ»;

Ο Σπύρος ζητάει από το σύμπαν μια κοπέλα με εναλλακτικό τρόπο ζωής για να μπορεί να συνεννοηθεί. Η Λούσι θέλει ένα χαλαρό αγόρι, ώστε να ταυτίζονται. Αν μη τι άλλο, αυτό το match είναι ποιητικό!

Ο Σταύρος ζητάει μόνο ένα πράγμα σε αυτό το first date, να μην βαρεθεί! Eυτυχώς, με το μεταδοτικό γέλιο της Πάολα δύσκολα βαριέται κανείς.

Ο Δημήτρης κρύβει ένα μυστήριο, δίνει έμφαση στο βλέμμα και αναζητά κάτι όμορφο. Η πανέμορφη Φελίσια έρχεται από το Λονδίνο με μεγάλο ενθουσιασμό για το ραντεβού της! Θα καταφέρει, άραγε, να «ξεκλειδώσει» τον Δημήτρη;

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά! Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί, όμως, και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=54FgzuA1V-M&t=1s}