Life

First Dates 20/06: Τα ζευγάρια του σημερινού επεισοδίου

First Dates 20/06: Τα ζευγάρια του σημερινού επεισοδίου
Το εστιατόριο του First Dates ανοίγει και απόψε τις πόρτες του!

Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται, αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Τι θα δούμε σήμερα

Η Χαρά κρατάει μικρό καλάθι, αλλά είναι έτοιμη για όλα! Στο First Dates ήρθε για να βρει κάποιον «τρελούτσικο» σαν και εκείνη και ελπίζει το δεύτερο ραντεβού να είναι στα μπουζούκια! Ο Τάσος δηλώνει γλεντζές, το πόσο όμως θα το κρίνει η Χαρά.

Η Ιωάννα αναζητά την πραγματική αγάπη! Το ραντεβού της μπορεί να ξεκινάει με συγκίνηση, αλλά ο κομψός Νικόλας μάλλον θα καταφέρει να τη γλυκάνει στη συνέχεια, μιας και αυτός ψάχνει το άλλο του μισό.

Η εκθαμβωτική Ζωή είναι απαιτητική, έχει υψηλές προσδοκίες και δεν ερωτεύεται εύκολα. Ο Δημήτρης θα δυσκολευτεί να την εντυπωσιάσει, αλλά ως γνωστόν στο First Dates τίποτα δεν είναι αδύνατο!

Η Θέτις είναι μια εκρηκτική γυναίκα και δηλώνει «ανοιχτό βιβλίο». Θέλει έναν δυναμικό άντρα δίπλα της και ο Μάκης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει! Η ενέργεια του σύμπαντος φαίνεται πως είναι με το μέρος τους.

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του First Dates!  Ανάμεσα σε όλους τους singles, που «κλείνουν τραπέζι» στο First Dates, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=CWzXBOc2vvE&t=1s}