Life

Ελπίδα-Για την απώλεια του άντρα της: «Μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο έφυγε στα χέρια μου»

Ελπίδα-Για την απώλεια του άντρα της: «Μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο έφυγε στα χέρια μου»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η τραγουδίστρια Ελπίδα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Για τις απώλειες της ζωής της τον Τόλη Βοσκόπουλο και την καριέρα της μίλησε η Ελπίδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης και πολύ καλός συνάδελφος, έζησα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η Άντζελα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που του στάθηκε», είπε αρχικά η Ελπίδα.

«Δε θα ξεχάσω την τούμπα που έφαγα μέσα σε νυχτερινό κέντρο, έπεσα κάτω ξερή. Δεν έσπασα τίποτα», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «η συνεργασία με τα Ημισκούμπρια για το ‘Ντισκοτέκ’ ήταν πρόταση από τους ίδιους, εγώ το έκανα με πολύ φόβο». είπε για το αν της έχει συμβεί κάτι απρόοπτο.

«Δε ζήλευα καθόλου τον άντρα μου, ούτε εκείνος εμένα. Η απώλειά του ήταν δύσκολη και απότομη. Μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο ‘έφυγε’ στα χέρια μου. Μετά από αυτό έπαθα έμφραγμα, το πρόλαβα παρά πέντε λεπτά. Αργότερα, ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου, ελπίζω όμως να αποκτήσω καινούργιο». ανέφερε για τον άντρα της και το εγγόνι της