Life

Σελένα Γκόμεζ: «Έχω κάνει απλά μπότοξ, αφήστε με ήσυχη»

Σελένα Γκόμεζ: «Έχω κάνει απλά μπότοξ, αφήστε με ήσυχη»
Ξέσπασε η γνωστή τραγουδίστρια για τις φήμες που την θέλουν να χει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Η Σελένα Γκόμεζ είναι μια προσωπικότητα που πάντα φροντίζει να απασχολεί, είτε με τα προσωπικά της είτε με το να την σχολιάζουν για την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά ο κόσμος αναρωτιέται αν η αλλαγή στο πρόσωπό της είναι επειδή έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις ή από την ασθένεια που αντιμετωπίζει (Lupus).

Μια τικ τοκερ του εξωτερικού, η Marissa Barrionuevo ανεβάζει συνεχώς τα νέα των διασήμων και σχολιάζει επίσης διάφορα θέματα, ενώ όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η γνωστή τραγουδίστρια έχει κάνει πλαστικές απάντησε ότι η αλλαγή στο πρόσωπό της οφείλεται στην ασθένεια και όχι επειδή έχει κάνει πλαστικές.

Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα όμως είναι να της απαντήσει η Σελένα Γκόμεζ στα σχόλια και στο συγκεκριμένο βίντεο, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε: «Έχω κάνει μπότοξ αυτό είναι όλο, αφήστε με ήσυχη»

Η τικ τοκερ εμφανώς σοκαρισμένη την επόμενη μέρα της απάντησε με ένα βίντεο ζητώντας της συγγνώμη. «Λυπάμαι που αυτό σε αναστάτωσε και καταλαβαίνω τον λόγο. Αποφάσισα να σταματήσω να φτιάχνω βίντεο όπως αυτό λόγω του αρνητικού αντίκτυπου που μπορεί να προκαλέσει. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε και να γίνουμε κολλητές», απάντησε.

{https://www.tiktok.com/@marissathepa/video/7396413639785205022}