Life

Η Σελένα Γκόμεζ απαντά στα χονδροφοβικά σχόλια με αυτοπεποίθηση και χιούμορ: «Απόλαυσα τις γιορτές»

Η Σελένα Γκόμεζ απαντά στα χονδροφοβικά σχόλια με αυτοπεποίθηση και χιούμορ: «Απόλαυσα τις γιορτές»
Η Σελένα Γκόμεζ απάντησε στα αρνητικά - έως και χονδροφοβικά - σχόλια που έγιναν μετά την εμφάνισή της στις «Χρυσές Σφαίρες».

Η γλυκειά ηθοποιός του «Only Murders in the Building» αποστόμωσε τους επικριτές της, δηλώνοντας πως χάρηκε τις γιορτές και έχει πάρει μερικά κιλά.

«Απόλαυσα τις γιορτές, έχω παχύνει λίγο» δήλωσε σε live στο Instagram της, έχοντας στον πλευρό της την 9χρονη αδελφή της, που την συνόδευσε και στις «Χρυσές Σφαίρες».

«Σωστά;» ρώτησε, απευθυνόμενη στην 9χρονη Γκρέισι Έλιοτ Τίφι.

«Αλλά, δεν μας νοιάζει» συμπλήρωσε, καθώς οι δυο τους ξεσπούσαν σε γέλια.

@popnewsdaily She was also streaming Taylor and miley in the car ? #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift ♬ original sound - PopNewsDaily

Σημειώνεται πως Γκόμεζ επέλεξε ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα Βαλεντίνο, το οποίο «αγκάλιαζε» το σώμα της της για την τελετή και η αλήθεια είναι ότι της πήγαινε πολύ.

26668590

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 30χρονη σταρ σχολιάζεται αρνητικά για την εμφάνισή της, αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζεται. Τον περασμένο Απρίλιο, είχε τονίσει πως δεν άξιζε να είναι «κοκαλιάρα» αν δεν μπορούσε να απολαύσει τα αγαπημένα της φαγητά.

«Είμαι τέλεια, όπως κι αν είμαι», τόνιζε τότε!