Τεχνολογία

Αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού στο Instagram: Τι φέρνει η επόμενη ενημέρωση

Αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού στο Instagram: Τι φέρνει η επόμενη ενημέρωση Φωτογραφία: Alexander Shatov on Unsplash
Το Instagram ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αφήνουν τα σχόλιά τους και αλληλεπιδρούν!

Ενημέρωση στη δημοφιλή πλατφόρμα Instagram αλλάζει τον τρόπο με το οποίο αλληλεπιδρούν οι χρήστες στα stories.

Το νέο εργαλείο, το οποίο καθιστά τα σχόλια ορατά δημοσίως, είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες που ακολουθούνται από τον δημιουργό του story, ενώ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν την επιλογή.

Το Instagram δήλωσε ότι εισάγει το νέο εργαλείο προκειμένου να αυξήσει δυνητικά τη συμμετοχή των χρηστών και να καλλιεργήσει το αίσθημα συμμετοχής σε μια κοινότητα - με την νέα επιλογή να προστίθεται στο πλαίσιο της συνεχούς αύξησης των χρηστών του Instagram που επιλέγουν να επικοινωνούν μέσω ιδιωτικών DM ή κλειστών ομάδων μακριά από τους διαφημιστές.

«Αν κοιτάξετε τον τρόπο με τον οποίο οι έφηβοι περνούν το χρόνο τους στο Instagram, θα διαπιστώσετε πως περνούν περισσότερο χρόνο στα DMs από ό,τι στα stories, και περισσότερο χρόνο στα stories από ό,τι στο feed», δήλωσε ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri σε podcast.

Διάφοροι influencers εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το εργαλείο και για το πώς θα αυξήσει ενδεχομένως τις συζητήσεις του με τους followers.

«Θα κάνει τα Stories να μοιάζουν περισσότερο με livestreaming, και αναρωτιέμαι αν αυτή θα είναι η τάση των πραγμάτων», δήλωσε η influencer Ariana Nathani στο Business Insider.

NETWORK