Life

Ιωάννα Τούνη: Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σε φωτογραφία με τον γιο της

Ιωάννα Τούνη: Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σε φωτογραφία με τον γιο της
«Άρρωστο και εγκληματικό αυτό που κάνεις», της έγραψαν κάτω από την ανάρτηση.

Πολλά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη κάτω από δημοσίευση της στο Instagram. Η επιχειρηματίας και influencer ανάρτησε κάποιες τρυφερές στιγμές με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιό της Πάρη.

Σε ένα από τα βιντεάκια βλέπουμε την Ιωάννα Τούνη να φιλάει τον μικρό της στο στόμα κάτι που έφερε πολλές αντιδράσεις με κάποιους να λένε πως αυτό είναι εγκληματικό.

«Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της. P.S: συμπεθέρες μου έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα…καταλαβαίνετε πως λιώνω», έγραψε κάτω από την ανάρτηση της.

ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ-ΠΑΡΗΣ

Κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε:

«Ως εκπαιδευτικός με άπειρες επιμορφώσεις και σεμινάρια θα σας παρακινούσα έως και θα σας παρακαλούσα να το ψάξετε λίγο περισσότερο με μια βιβλιογραφική αναζήτηση ή με κάποιον παιδοψυχολόγο. Είναι εγκληματικό! Μην βασιζεστε αποκλειστικά στο ένστικτο σας».

«Το παιδί το ρώτησες αν θέλει τόση δημόσια έκθεση; Όλα για τα λεφτά. Κατά τα άλλα όλες οι καλές μανούλες από κάτω, «μπράβο»! Τόσο μυαλό!»

«Φίλα τον άντρα σου στο στόμα και άσε τα ψυχοάρρωστα! Σε τι ηλικία θα του το κόψεις; Τα έχεις σκεφτείς αυτά; Το Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα πάει σύννεφο εδώ μέσα!».