Life

Σοκάρει ο Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού»

Σοκάρει ο Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού»
Ο Μάριος Αθανασίου κατήγγειλε περιστατικό βιασμού κοπέλας την Τετάρτη μέσα από ένα βίντεο στα προσωπικά του social media.

Με ένα σοκαριστικό βίντεο στο instagram ο Μάριος Αθανασίου, περιέγραψε την στιγμή που ο ίδιος βρέθηκε μπροστά σε περιστατικό βιασμού σε κεντρικό δρόμο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο βίντεο το οποίο αφαιρέθηκε λίγο αργότερα από τα social media του ο ηθοποιός τονίζει, πως «η αντιμετώπιση του περιστατικού από τις Αρχές δεν ήταν η κατάλληλη», καθώς «δεν λήφθηκαν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος κατήγγειλε το γεγονός, πως το θύμα βιασμού «παρέμεινε για ώρα χωρίς ρούχα επί της κεντρικής οδού με τους περαστικούς να είναι σε σύγχυση μην προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια» και «τους άνδρες της αστυνομίας να μην παρέχουν άμεση κάλυψη στο θύμα».

Η ανάρτηση για το περιστατικό βιασμού

«Αυστηροποίηση των ποινών για βιασμούς και κακοποίηση ανηλίκων χθες! Αλλαγή του ποινικού κώδικα. Καταρτισμένοι αστυνομικοί σε κάθε τμήμα και ανεξάρτητες μονάδες πολιτικής προστασίας με εξειδίκευση», έγραψε ο Μάριος Αθανασίου στη λεζάντα της ανάρτησής του.