Πολιτική

Επεισόδιο στη Βουλή - Δεν επέτρεψαν σε υπάλληλο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στα γραφείο του Παππά

Επεισόδιο στη Βουλή - Δεν επέτρεψαν σε υπάλληλο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στα γραφείο του Παππά Φωτογραφία: intime
Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί, έξω από το πρώην γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή, όταν απαγορεύτηκε από την ασφάλεια του Κοινοβουλίου, η είσοδος σε μετακλητό υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος πρόεδρος της Κ.Ο. Νίκος Παππάς είχε αποστείλει αίτημα στον Πρόεδρο της Βουλής, ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν, πλην του ιδίου και του διευθυντή του.

Η εντολή είχε μεταφερθεί και στη φρουρά, με αποτέλεσμα να απαγορεύσουν την είσοδο στον συγκεκριμένο υπάλληλο, ο οποίος αντέδρασε στην απαγόρευση με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στον χώρο.

Τελικά η είσοδος επιτράπηκε έπειτα από διαβουλεύσεις και με το κόμμα, με τον υπάλληλο να μπαίνει τελικά στο γραφείο του.

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τώρα κάνουν λόγο για παρεξήγηση.

Ειδικότερα, αναφέρουν πως κατατέθηκε αίτημα στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, για ελεγχόμενη είσοδο στο συγκεκριμένο γραφείο και λίστα με ονόματα στενών συνεργατών του Νίκου Παππά και μετακλητών υπαλλήλων του ΣΥΡΙΖΑ και εκ παραδρομής δεν δηλώθηκε και το όνομα του συγκεκριμένου υπαλλήλου με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν με νόημα πως αυτές οι κινήσεις έγιναν για να μην έχουμε εικόνες αντίστοιχες με τις χθεσινές στην Κουμουνδούρου.