Life

Η Μαρία Κορινθίου λύνει τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου λύνει τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη
«Δεν απολογούμαι κι ούτε οφείλω να εξηγήσω στον καθένα» ξεκαθάρισε η Μαρία Κορινθίου που έκανε λόγο για «17 πολύτιμα χρόνια» με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση - μετά την είδηση του διαζυγίου με τον Γιάννη Αϊβάζη - η Μαρία Κορινθίου θέλησε να τοποθετηθεί για τη δύσκολη αυτή απόφαση σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Μιλώντας για «17 χρόνια με τον Γιάννη» που «είναι πολύτιμα», τόνισε πως «τον Γιάννη τον αγαπώ και είναι κομμάτι της ζωής μου».

«Είναι οικογένεια απλά πήρε άλλη μορφή η σχέση που έχουμε. Τον λατρεύω. Όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα, όταν δεν υπάρχει ένταση και κάθεσαι να συζητήσεις για να πάρεις κάποιες αποφάσεις είναι πολύ δύσκολο. Ο Γιάννης θα συνεχίσει να είναι στη ζωή μου», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε μάλιστα στόχος τους είναι να εξακολουθήσουν να έχουν σχέσεις και όχι μόνο για το παιδί: «Η βάση δεν είμαι μόνο το παιδί, εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια και να είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου».

«Η είδηση του χωρισμού διέρρευσε και προτιμήσαμε να γίνει το καλοκαίρι που είναι όλα "νεκρά"», εξήγησε στη συνέχεια. «Φυσικά και το συζητήσαμε με την Ισμήνη, και ήταν λες και μιλούσαμε σε γυναίκα 30 χρονών.

»Είναι ώριμη. Αφού τα συζητήσαμε εμείς για το πώς θα το διαχειριστούμε από κοινού. Ήδη γνωρίζαμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη ηθοποιός διευκρίνισε πως δεν είναι διατεθειμένη να γίνεται αυτή η συζήτηση συνέχεια γιατί υπάρχει ένα παιδί. «Τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή και δεν θα ανατοποθετηθώ».

Το σχετικό απόσπασμα στο 05:33