Life

TMZ: Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι στα πρόθυρα του διαζυγίου - «Χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες»

TMZ: Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι στα πρόθυρα του διαζυγίου - «Χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες» Φωτογραφία: EPA/ ETIENNE LAURENT
Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα είναι το δεύτερο διαζύγιο για τον Κάνιε Γουέστ.

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι οδεύουν προς το διαζύγιο, έπειτα από περίπου δύο χρόνια έγγαμου βίου, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ.

Ο ράπερ και η Μπιάνκα Σενσόρι λένε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός τους ότι χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες, αναφέρουν πηγές του TMZ, ενώ εκείνη έχει φύγει για την Αυστραλία, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι προκάλεσε τον φημολογούμενο χωρισμό, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Κάνιε Γουέστ λέει σε κοντινούς του ανθρώπους ότι σκοπεύει να ζήσει στο Τόκιο και να πάρει διαζύγιο.

Ήδη ο Ye, όπως είναι επίσης γνωστός, έχει ταξιδέψει μόνος του στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας περισσότερες από μία φορές. Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη δημοσίως ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες, θα είναι το δεύτερο διαζύγιο του Κάνιε Γουέστ μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την Κιμ Καρντάσιαν.