Life

Έστειλαν τον Ρώσο «Λεονάρντο Ντι Κάπριο» στον πόλεμο με την Ουκρανία

Έστειλαν τον Ρώσο «Λεονάρντο Ντι Κάπριο» στον πόλεμο με την Ουκρανία Φωτογραφία: Χ
Λόγω της ομοιότητας με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε καταφέρει να κλέισει δουλειές ως ηθοποιός και σε διαφημιστικά αλλά μετά πάχυνε.

Στα χακί ντύθηκε ο Ρώσος Λεονάρντο Nτι Κάπριο, κατά κόσμο Roman Burtsev, ο οποίος είχε γίνει viral στη χώρα του λόγω της ομοιότητάς του με τον Χολιγουντιανό σταρ.

Ο 41χρονος λόγω της ομοιότητάς του αυτής είχε καταφέρει να κλείσει δουλειές ως ηθοποιός, μεταξύ άλλων και σε διαφημιστικά. Όλα αυτά όμως σταμάτησαν απότομα όταν ο Ρώσος πάχυνε. Έτσι έμεινε άνεργος.

Ο Ρώσος Λεονάρντο Ντι Κάπριο μένει με τη μητέρα του στο Podolsk, κοντά στη Μόσχα, και όπως και πολλοί άλλοι άνεργοι στη Ρωσία, μπήκε στη λίστα των στρατεύσιμων στον πόλεμο με την Ουκρανία.

Οι ρωσικές αρχές πρόσφατα αύξησαν τους μισθούς των ενεργών στρατιωτών μετά την εισβολή σε μια προσπάθεια στρατολόγησης. Σύμφωνα με αναφορά του Reuters, οι κάτοικοι της Μόσχας που θέλουν να πολεμήσουν στην Ουκρανία λαμβάνουν μια αρχική προκαταβολή της τάξης των 18.000 ευρώ, ανεβάζοντας τον ετήσιο μισθό τους τον πρώτο χρόνο υπηρεσίας τους στα 49.266 ευρώ.

Η εφημερίδα Metro αναφέρει ακόμα πως αν ο Burtsev σκοτωθεί στη μάχη, η οικογένειά του θα μπορούσε να πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει αποζημίωση ύψους 118.042 ευρώ.

{https://twitter.com/INTL_INSIDEE/status/1842990068866429245}

NETWORK