Life

Η ΙΚΕΑ ανανεώνει τη συλλεκτική σειρά MÄVINN με νέα προϊόντα

Η ΙΚΕΑ ανανεώνει τη συλλεκτική σειρά MÄVINN με νέα προϊόντα
Και μαζί την υπόσχεση να στηρίζει κοινότητες που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, ανανεώνει τη συλλεκτική σειρά MÄVINN με μία συλλογή από χειροποίητα προϊόντα που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Η σειρά MÄVINN που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2023, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με κοινωνικές επιχειρήσεις από το Μπαγκλαντές, την Ινδία και την Ιορδανία, στηρίζοντας τεχνίτες από ευάλωτες κοινότητες, προσφέροντάς τους θέσεις εργασίας και την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους.

Photo_1_7_93e5b.jpg

Για περισσότερο από 12 χρόνια, η ΙΚΕΑ συνεργάζεται στενά με κοινωνικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας προϊόντα που δημιουργούν θέσεις εργασίας σε γυναίκες και μειονότητες που ζουν σε ευάλωτες περιοχές. Σήμερα, μέσω αυτών των συνεργασιών, πάνω από 11.000 άτομα βρίσκουν απασχόληση σε διάφορες χώρες και η κοινή αυτή πορεία συνεχίζεται δυναμικά, προσφέροντας υποστήριξη στις κοινότητες που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η MÄVINN είναι κάτι παραπάνω από μια σειρά προϊόντων – κάθε αντικείμενο έχει φτιαχτεί με αγάπη και ιδιαίτερη προσοχή στο χέρι, αποπνέοντας ζωντάνια και προσωπικότητα. Παρά τη μοναδικότητά τους, τα προϊόντα της συλλογής συνδέονται μεταξύ τους μέσα από επαναλαμβανόμενα χρώματα και μοτίβα. Από καλάθια και τσάντες, μέχρι καλύμματα και χαλιά, τα προϊόντα της σειράς MÄVINN ξεχωρίζουν για τις χειροποίητες πινελιές τους, όπως τα κεντήματα, που προσθέτουν μια πρωτότυπη καλλιτεχνική αξία. Όλα τα κομμάτια φέρουν τη ζεστασιά και την ιστορία των ανθρώπων που τα δημιούργησαν, μεταφέροντας το συναίσθημα αυτό και στον προσωπικό σας χώρο.

Photo_2_10_7b37a.jpg

Η συλλογή MÄVINN περιλαμβάνει αντικείμενα που δεν είναι απλώς προϊόντα διακόσμησης, αλλά αποτελούν μέρος μιας κοινωνικής αποστολής που συνδέει τον καταναλωτή με τους δημιουργούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η συλλογική προσπάθεια ανάμεσα στην ΙΚΕΑ, τους τεχνίτες και τις κοινωνικές επιχειρήσεις αποτελεί τη βάση της MÄVINN και αποδεικνύει ότι οι χειροποίητες δημιουργίες μπορούν να γίνουν προσιτές για όλους.

Συμβάλετε κι εσείς στην υποστήριξη των ευάλωτων κοινοτήτων και ελάτε να ταξιδέψετε στον κόσμο της MÄVINN και της ΙΚΕΑ.

Ανακαλύψτε τις νέες προσθήκες της συλλογής MÄVINN, διαθέσιμες τώρα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και online στο ikea.gr.

Photo_3_6_d2155.jpg

#ikea
#zoumemazi #dimiourgoumemazi

# TAGS