Life

Πόλεμος Λιάγκα - Τούνη για τις πανηγυρτζίδικες εκπομπές και τους κολαούζους

Πόλεμος Λιάγκα - Τούνη για τις πανηγυρτζίδικες εκπομπές και τους κολαούζους
Όλα ξεκίνησαν με ένα βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο TikTok, στο οποίο κλαμένη κατήγγειλε αεροπορική εταιρεία που άφησε την ίδια και την έγκυο φίλη της εκτός πτήσης χωρίς κανένα απολύτως λόγο.

Το βίντεο - καταγγελία της Ιωάννας Τούνη έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και «έπαιξε» στη συνέχεια στις περισσότερες lifestyle «σχολιαστικές» εκπομπές.

Τα πάνελ εξέφρασαν την απόψή τους, πολλοί εξ αυτών ειρωνεύτηκαν την influencer, ενώ άμεση υπήρξε η απάντησή της και πάλι μέσω TikTok.

«Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη νέα της ανάρτηση.

Στο βίντεο η ίδια ακούγεται να λέει: «Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… Όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο, είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ, είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε».

{https://www.tiktok.com/@j.touni/video/7423495103357947158?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7286380789641119265}

{https://www.tiktok.com/@steve.toumpas/video/7423401372193656086?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7286380789641119265}

«Έξαλλοι» στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε έντονα κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» στην νέα «πρόκληση» της Τούνη.

Αφού πρωτα προέβαλε τόσο το δικό της βίντεο όσο και ενός φίλου της - που ήταν ιδιαίτερα καυστικό - επέλεξε να σχολιάσει πως οι influencers δεν χαίρουν ουσιαστικής κοινωνικής καταξίωσης.

«Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα, επειδή δεν έχουμε ένα εκατομμύριο followers. Οι influencers είστε σε μια κορυφή δική σας με πύλινα πόδια από κάτω. Δεν είναι κοινωνική καταξίωση τα εκατομμύρια followers που έχετε. Διότι πίσω από αυτό, γενικά μιλάω, δεν κρύβεται απολύτως τίποτα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σχολίασε το περιεχόμενο των βίντεο, κάνοντας λόγο για την αισθητική που προάγουν οι νέες τάσεις στα social media:

«Υπάρχει και ο κολαούζος του influencer, ο αυλικός! Θέλει να γίνει και πανελίστας, λέει. Αν ο κύριος Στιβ διαφωνεί με την τηλεόραση που κάνουμε, η τηλεόραση που οραματίζεται να κάνει αυτός, η μοντέρνα τηλεόραση και όχι η παλιακή που εκφράζουμε εμείς, μου θυμίζει τους σταρ μιας άλλης εποχής, που επειδή είναι εκτός τηλεόρασης, λένε ότι είναι η χειρότερη σεζόν».

Την σκυτάλη πήραν στη συνέχεια ο Βαγγέλης Περής και η Άρια Καλύβα.

{https://youtu.be/psXIIMEDAx8?si=aboWqt8wEJN_DCFF}