Life

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Απάντηση σε όλες τις πρωινές - πανυγυρτζίδικες - εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ»

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Απάντηση σε όλες τις πρωινές - πανυγυρτζίδικες - εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ» Φωτογραφία: tik tok
Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη κατά των πρωινών εκπομπών.

Ξέσπασε κατά των πρωινών εκπομπών η Ιωάννα Τούνη με αφορμή το περιστατικό που είχε με γνωστή αεροπορική εταιρία η οποία δεν την άφησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Η influencer με βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok, με δάκρυα στα μάτια θέλησε να κοινοποιήσει σε όλους τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την επιβίβασή της στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, μία πτήση που τελικά δεν την άφησαν να ανέβει.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε από τις τηλεοπτικές εκπομπές, με την Ιωάννα Τούνη να ξεσπά με νέο της βίντεο κατά των εκπομπών και τα όσα λέγονται για την ίδια στα πάνελ.

«Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη νέα της ανάρτηση.

Στο βίντεο η ίδια ακούγεται να λέει: «Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… Όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο, είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ, είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε».

{https://www.tiktok.com/@j.touni/video/7423495103357947158?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7422945702660572694}