Life

Τέλος το Netflix εκτός σπιτιού - Παίρνει σκυτάλη και το Disney+

Τέλος το Netflix εκτός σπιτιού - Παίρνει σκυτάλη και το Disney+
Τι σχεδιάζει προσεχώς η δημοφιλής πλατφόρμα.

Σημαντικές ανατροπές περιμένουν όσους διατηρούν λογαριασμό στο Netflix καθώς όπως όλα δείχνουν αυστηροποιούνται τα περιθώρια για κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης μεταξύ χρηστών.

Πλέον, η δημοφιλής πλατφόρμα αποκλείει την πρόσβαση όταν ανιχνεύει ότι γίνεται χρήση από διαφορετική συσκευή από εκείνη που έχει αρχικά καταχωρηθεί, ενώ παρόμοιες ενέργειες δρομολογεί και η Disney+. Στην διεθνή της έκδοση, εκτός Ευρώπης, η προσθήκη ενός επιπλέον χρήστη στο πρόγραμμα με διαφημίσεις θα κοστίζει 6,99 δολάρια τον μήνα, ενώ για το πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις η τιμή ανεβαίνει στα 9,99 δολάρια.

Πώς να ορίσετε ή να ενημερώσετε ένα Σπίτι Netflix

Το Σπίτι Netflix είναι μια συλλογή συσκευών, οι οποίες είναι συσχετισμένες με το Internet στην κύρια τοποθεσία όπου παρακολουθείτε Netflix. Μπορείτε να ορίσετε το Σπίτι Netflix σας χρησιμοποιώντας τις περισσότερες τηλεοράσεις. Οι συσκευές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας στο Netflix στην ίδια σύνδεση Internet με αυτήν την τηλεόραση θα ανήκουν αυτόματα στο Σπίτι Netflix σας.

Ορίστε ή ενημερώστε το Σπίτι Netflix
Μπορείτε να ορίσετε ή να ενημερώσετε το Σπίτι Netflix όταν συνδεθείτε στο Netflix από τις περισσότερες τηλεοράσεις που είναι συνδεδεμένες στο Ιnternet.

Από την αρχική οθόνη του Netflix στην τηλεόρασή σας, πατήστε αριστερά στο χειριστήριό σας, για να ανοίξετε το μενού.

Επιλέξτε Λήψη βοήθειας > Διαχείριση Σπιτιού Netflix.

Σημείωση:Αν δεν βλέπετε την επιλογή Διαχείριση Σπιτιού Netflix στο μενού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλη συσκευή.

Επιλέξτε Ενημέρωση Σπιτιού Netflix.

Επιλέξτε Αποστολή email ή Αποστολή μηνύματος. Ένας σύνδεσμος επαλήθευσης θα αποσταλεί στη διεύθυνση email ή στον αριθμό τηλεφώνου του λογαριασμού. Οι σύνδεσμοι επαλήθευσης λήγουν έπειτα από 15 λεπτά.

Σημείωση:Αν δεν έχετε προσθέσει αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση email στον λογαριασμό σας, θα υπάρχει μόνο μία επιλογή.

Εάν δεν λάβετε τον σύνδεσμο επαλήθευσης μέσω email ή μηνύματος, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναποστολή email ή Επαναποστολή μηνύματος. Εναλλακτικά, ορίστε κάποια άλλη επιλογή.

Επιλέξτε Ναι, εγώ ήμουν στο email ή πατήστε τον σύνδεσμο στο μήνυμα κειμένου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επιβεβαίωση ενημέρωσης για να συνεχίσετε.

Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης και η τηλεόρασή σας θα κάνει ανανέωση, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε.