Life

Κρίσιμες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: «Εκτός από εγκεφαλικό έχει και λοίμωξη - Εναποθέτουν τις ελπίδες μόνο στον οργανισμό της»

Κρίσιμες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: «Εκτός από εγκεφαλικό έχει και λοίμωξη - Εναποθέτουν τις ελπίδες μόνο στον οργανισμό της» Φωτογραφία: intime
Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ μετά το εγκεφαλικό.

Με εγκεφαλικό σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από χθες η μεγάλη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ.

Η Καίτη Γκρέυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, λίγο πριν κλείσει τα 100 χρόνια της.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος του Happy Day, εκτός από το εγκεφαλικό επεισόδιο, η Καίτη Γκρέυ έχει και μια λοίμωξη που δεν έχει περάσει ακόμα και για αυτό οι γιατροί εναποθέτουν τις ελπίδες τους μόνο στο ότι ο οργανισμός της είναι πολύ δυνατός. Αυτό άλλωστε την κρατά στη ζωή και την κράτησε και τις προηγούμενες φορές.

Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για την Καίτη Γκρέυ και οι γιατροί περιμένουν να δουν κατά πόσο θα απορροφηθεί αυτό που έχει δημιουργηθεί στον εγκέφαλο της.

Πολλαπλά τα προβλήματα της μεγάλης ερμηνεύτριας

Σύμφωνα με την Espresso, οι γιατροί έχουν να αντιμετωπίσουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια λοίμωξη, η οποία έφερε δέκατα πυρετού, για την θρυλική τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται χωρίς να έχει τις αισθήσεις της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Αν και η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να βγει νικήτρια από πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, το ρεπορτάζ της εφημερίδα αναφέρει ότι αυτή τη φορά οι γιατροί επεσήμαναν στους οικείους της πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη, καθώς τα πολλαπλά προβλήματα υγείας επιφέρουν συνεχώς νέα.