Life

Έντονη δυσαρέσκεια της Μαρινέλλας: Με απόφασή της ο Χρήστος Μάστορας δεν θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο

Έντονη δυσαρέσκεια της Μαρινέλλας: Με απόφασή της ο Χρήστος Μάστορας δεν θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο Φωτογραφία: instagram xmastoras
Μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο θα δώσει στις 25 Σεπτεμβρίου η Μαρινέλλα.

Δυσαρέσκεια φαίνεται ότι προκάλεσε στη Μαρινέλλα η απόφαση του Χρήστου Μάστορα να μην παρευρεθεί στις πρόβες της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η είδηση αυτή προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς χθες γινόταν η τελική πρόβα.

Όπως είπε το πρωί η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Buongiorno, o Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα, κάτι που δυσαρέστησε την Μαρινέλλα, η οποία τον έθεσε εκτός συναυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής λόγοι υγείας κράτησαν εκτός τον Χρήστο Μάστορα, ενώ τα τραγούδια που επρόκειτο να πει, θα ερμηνεύσει τελικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα. Ότι δεν μπορεί να είναι στη συναυλία», είπε η Φαίη Σκορδά.