Life

Σημάδεψαν τον Νικ Τζόνας με στυλό - λέιζερ σε συναυλία και αυτός έκανε σπριντ για να σωθεί (βίντεο)

Σημάδεψαν τον Νικ Τζόνας με στυλό - λέιζερ σε συναυλία και αυτός έκανε σπριντ για να σωθεί (βίντεο) Φωτογραφία: INSTAGRAM
Η στιγμή που ο Νικ Τζόνας κατεβαίνει τρέχοντας από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλία στην Πράγα είναι μοναδική.

Άρον άρον κατέβηκε από τη σκηνή ο Νικ Τζόνας κατά τη διάρκεια συναυλίας των Jonas Brothers στην Πράγα.

Η συναυλία μάλιστα διακόπηκε για λίγο. Ο λόγος ήταν ένα λέιζερ προφανώς από κάποιον φαν, που είχε στόχο τον Νικ Τζόνας. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης όταν ένας από το κοινό κατάφερε να περάσει μέσα στη συναυλία ένα στυλό- λέιζερ, το οποίο ωστόσο απαγορεύεται.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, φαίνεται ο Νικ Τζόνας να κάνει σπριντ, να κατεβαίνει από τη σκηνή και να τρέχει στα παρασκήνια να σωθεί. Καθώς κατεβαίνει τρέχοντας κάνει στα μέλη της ασφάλειας και το σήμα του «time out» με τα χέρια του.

Σύμφωνα με το Variety, εκπρόσωπος της O2 Arena στην Πράγα ανέφερε ότι η συναυλία διακόπηκε για λίγη ώρα αναγκαστικά.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η εμφάνιση των Jonas Brothers χρειάστηκε να διακοπεί για αρκετά λεπτά λόγω της χρήσης ενός απαγορευμένου στυλό - λέιζερ από κάποιον στο κοινό. Η διοργάνωση της συναυλίας ανταποκρίθηκε στο περιστατικό. Μετά από λίγα λεπτά, η μπάντα συνέχισε τη συναυλία». ανέφερε η παραγωγή.

Οι Jonas Brothers δεν έχουν σχολιάσει δημόσια το περιστατικό.

@accesshollywood #NickJonas ♬ original sound - Access Hollywood
@jolanda.einzelstueck Jonas Brothers stopping Concert in Prague on 15.10.2024. #jonasbrothers #jonasbrothers #jonas #brothers ♬ sonido original - Vibes by Ley